Mi az anime címe? Talán időutazó vagy valamifajta dimenzió műfajú lehet. Már nagyon régóta keresem ezt az animét, remélem együtt megtaláljuk. :D
Nem sajnos :(
Köszönöm, hogy írtál, de azért, ha van még ötleted kíváncsi vagyok :D
Amik eszembe jutottak de nagy valószínűséggel nem jó:
Kimi no nawa (anime film)
Orange
Kobato
Kamichama Karin
Köszönöm a válaszaitokat ^-^ , de sajnos egyik sem :(
Nem tudom mikor fogom megtalálni :/
De reménykedem *.*
Ezek animeaddictsos ismertetők, amelyekben szerepel az időutazás kulcsszóként. 192 találat van, azokat nem tart annyira sokáig végigbogarászni :) remélem köztük van amit keresel, és tudtam segíteni :D
Sziasztok!
Azóta sem sikerűlt megtalálni azt az animét :(
De tényleg mindenkinek köszönöm a segítségét. ^^
Ez a Little Busters lesz. Az animét nem láttam, csak a visual novelt olvastam (ami alapján készült az anime).
2 évados, az első 26 részes, a második 13.
Nem akarok spoilerezni, így nem mennék bele a részletekbe. A buszbaleset stimmel, de három fiúbarátja van. Az esernyős (pontosabban napernyős) lány Mio, kék hajjal. A szőke fiút viszont kevered a barna hajúval.
Ha tudsz angolul és van elég szabadidőd, inkább olvasd el a vn-t, sokkal nagyobb élmény, mint megnézni az animét, fent van Steamen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!