A Tokyo Revengersben hogy vannak az osztagok?
nem nehéz ha csak sajnos nem 80 alatti az iq...
mikey a vezető draken pedig a vezető helyettes
az egész eléggé katonásan működik másképp nem is tudna a nagy számok miatt
a lényeg vannak osztagok most passz hogy mennyi mondjunk van 5 osztag
mindegyik osztag valami 20 emberből áll asszem
na most az osztagoknak vannak parancsnokaik vagy vezető tökmindegy
az osztag parancsnokoknak vannak helyetteseik!
azaz az osztag parancsnok felel közvetlenül a 20 emberért valamint a parancsnok helyettes
azaz a parancsnok helyettes és parancsnok felel közvetlenül a 20 emberért!
ebből vannak 5-6an!
na most draken és mikey ezeknek az osztag parancsnokoknak a vezetőik!
azaz draken és mikey felel ezért az 5-6 emberért közvetlenül és ők adják a parancsokat ennek az 5 embernek akik tovább viszik!
azaz
a banda főparancsnoka vezére - mikey
a banda vezér helyettese - draken
5 osztag parancsnoka
5 osztag parancsnok helyettese
20-20 ember minden osztagban!
így megy a hatalmi lánc
Ha még mindig neme érted akkor kicsit érthetőbben
A helyettesek dolga a főnök segítése illetve távollétében a vezetés! Ez gondolom érthető!
Na most habár draken helyettes pozícióban van azonban nagyobb rangu mint az osztag parancsnokok mivel ő mikey azaz a főparancsnok helyettese! Ha nincs ott mikey akkor draken felel az egész bandáért!
Az iskola i hasonló alapon megy
A diákok a 20-as töltelék emberek
A tanárok az osztag parancsnokok
A főparancsnok pedig az igazgató
Illetve a helyettes fő pedig nyilván az igazgató helyettes 😅
Katonaság is így működik általában 10-20 fő az ami közvetlen irányítás alatt van a többi pedig közvetett! Azaz más embereken keresztül
Persze katonasagban sokkal több rang van kapásból olyan +18 körül van
Ha név szerint szeretnéd:
Vezér- Mikey, Helyettes- Draken
1. Takemichi (Régen Baji), H.-Chifuyu
2. Mitsuya, H.-Shiba
3. Pah, H.-Peh
4. Nahoya, H.-Souta
5. Mutou, H.-Sanzu
Kisakiékat már nem vágom, hogy most milyen rangon vannak.
Köszönöm a bunko és a normális választ is :) nem tudom hogy láttad e vagy nem az animét de nem is lényeg én nem akadok fent olyan lényegtelen dolgokon amiket mondtá. Azt én is levágtam hogy hogy mennek az osztagok. Pontosan ahogy a kedves Army7 mondta arra voltam kíváncsi hogy ki melyik posztot tölti be és hogy akkor tényleg jól értelmeztem e mert angolul nem nagyon tudok és az automatikus magyar fordítás nem túl megbízható. Mivel ugye eredetileg 6 an voltak ebből gondoltam hogy hat osztag volt és ugye a legerősebb nek azaz az első osztagnak Mikey a vezetője , a második legerősebb nek Draken stb. De akkor NEM
A bandavezér Mikey az ő helyettese Draken és
1 osztag Baji (utána Takemichi)
2.oszt Mitsuya
3.Pah (/Kisaki)
4.Nahoya
5.Mutou
Es a Hatodik meg a vallhallások miután csatlakoztak a Toumanhoz?....
.... Akkor gondolom Kazutora nem is volt soha osztagvezér vagy hasonló mert ugye még nagyon a Touman kezdetekor ment javítóba vagy hova és így ő nem kapott osztagot.... Bár ha jól tudom ő Bajival lett volna
kérdező sajnos azt kérdezted amit le írtam... csak mellékesen az osztagok nevét
nem bunkozásból de sajnos a szádba van rágva és igen láttam az animét
többször elhangzik hogy hogyan van felépítve a banda
és igen nem mikey az 1. osztag vezére hanem ő az összes osztag azaz maga a banda fővezére
nem tudom ez mangás vagy sem de kazutora társ vezér volt baji-val azaz az első osztaggal!
van hatodik is de asszem az már mangás cucc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!