Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Tokyo Revengersben hogy...

A Tokyo Revengersben hogy vannak az osztagok?

Figyelt kérdés
Láttam az animét még régebben de nem esett le hogy hogy vannak az osztagok. Utána néztem neten és most valahogy nem értem. Én eddig azt hittem hogy Mikey az első osztag kapitánya és Draken a másodiké de valami olyasmit olvastam hogy Mikey a vezető, Draken a helyettese és Baji az első osztag kapitánya, Mitsuya a másodiké, a harmadiké Pah-chin/Kisaki, Nahoya a negyediké és Yasuhiro Muto az ötödiké. De eredetileg nem hat osztag volt? .... Annak most Hanma a kapitánya? .... Előtte ki volt? Vagy hogy volt ez? Kérlek segítsetek 🙏🏻

2021. dec. 20. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

nem nehéz ha csak sajnos nem 80 alatti az iq...

mikey a vezető draken pedig a vezető helyettes

az egész eléggé katonásan működik másképp nem is tudna a nagy számok miatt

a lényeg vannak osztagok most passz hogy mennyi mondjunk van 5 osztag

mindegyik osztag valami 20 emberből áll asszem

na most az osztagoknak vannak parancsnokaik vagy vezető tökmindegy

az osztag parancsnokoknak vannak helyetteseik!

azaz az osztag parancsnok felel közvetlenül a 20 emberért valamint a parancsnok helyettes

azaz a parancsnok helyettes és parancsnok felel közvetlenül a 20 emberért!

ebből vannak 5-6an!

na most draken és mikey ezeknek az osztag parancsnokoknak a vezetőik!

azaz draken és mikey felel ezért az 5-6 emberért közvetlenül és ők adják a parancsokat ennek az 5 embernek akik tovább viszik!

azaz

a banda főparancsnoka vezére - mikey

a banda vezér helyettese - draken

5 osztag parancsnoka

5 osztag parancsnok helyettese

20-20 ember minden osztagban!

így megy a hatalmi lánc

2021. dec. 21. 01:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha még mindig neme érted akkor kicsit érthetőbben

A helyettesek dolga a főnök segítése illetve távollétében a vezetés! Ez gondolom érthető!

Na most habár draken helyettes pozícióban van azonban nagyobb rangu mint az osztag parancsnokok mivel ő mikey azaz a főparancsnok helyettese! Ha nincs ott mikey akkor draken felel az egész bandáért!

Az iskola i hasonló alapon megy

A diákok a 20-as töltelék emberek

A tanárok az osztag parancsnokok

A főparancsnok pedig az igazgató

Illetve a helyettes fő pedig nyilván az igazgató helyettes 😅

Katonaság is így működik általában 10-20 fő az ami közvetlen irányítás alatt van a többi pedig közvetett! Azaz más embereken keresztül

Persze katonasagban sokkal több rang van kapásból olyan +18 körül van

2021. dec. 21. 01:38
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Ha név szerint szeretnéd:

Vezér- Mikey, Helyettes- Draken

1. Takemichi (Régen Baji), H.-Chifuyu

2. Mitsuya, H.-Shiba

3. Pah, H.-Peh

4. Nahoya, H.-Souta

5. Mutou, H.-Sanzu

Kisakiékat már nem vágom, hogy most milyen rangon vannak.

2021. dec. 21. 11:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bunko és a normális választ is :) nem tudom hogy láttad e vagy nem az animét de nem is lényeg én nem akadok fent olyan lényegtelen dolgokon amiket mondtá. Azt én is levágtam hogy hogy mennek az osztagok. Pontosan ahogy a kedves Army7 mondta arra voltam kíváncsi hogy ki melyik posztot tölti be és hogy akkor tényleg jól értelmeztem e mert angolul nem nagyon tudok és az automatikus magyar fordítás nem túl megbízható. Mivel ugye eredetileg 6 an voltak ebből gondoltam hogy hat osztag volt és ugye a legerősebb nek azaz az első osztagnak Mikey a vezetője , a második legerősebb nek Draken stb. De akkor NEM

A bandavezér Mikey az ő helyettese Draken és

1 osztag Baji (utána Takemichi)

2.oszt Mitsuya

3.Pah (/Kisaki)

4.Nahoya

5.Mutou

Es a Hatodik meg a vallhallások miután csatlakoztak a Toumanhoz?....

.... Akkor gondolom Kazutora nem is volt soha osztagvezér vagy hasonló mert ugye még nagyon a Touman kezdetekor ment javítóba vagy hova és így ő nem kapott osztagot.... Bár ha jól tudom ő Bajival lett volna

2021. dec. 21. 23:30
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

kérdező sajnos azt kérdezted amit le írtam... csak mellékesen az osztagok nevét

nem bunkozásból de sajnos a szádba van rágva és igen láttam az animét

többször elhangzik hogy hogyan van felépítve a banda

és igen nem mikey az 1. osztag vezére hanem ő az összes osztag azaz maga a banda fővezére

nem tudom ez mangás vagy sem de kazutora társ vezér volt baji-val azaz az első osztaggal!

van hatodik is de asszem az már mangás cucc

2021. dec. 21. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!