A My Hero Academia jó anime kezdőknek?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm most kezdené el az animék nézését és nemrég feldobta neki a Netflix ezt az animét. Szerintetek kezdésnek jó lesz? Mit ajánlanátok?2021. dec. 20. 07:59
11/14 anonim válasza:
Ez a kérdés nagyon összetett, mivel attól függ, hogy milyen a személyisége az ismerősödnek. Én a helyedbe rákérdeznék, hogy egyáltalán milyen műfajban gondolkozik. Ugyanis nem biztos, hogy az ő ízlése az anime.
12/14 terminator9000 válasza:
Nekem nemtetszett a my hero academia😅
Kezdésnek nagyon érdemes a Death note mert rövid egy jó sztoryval(igaz szar befejezéssel)+ valamelyik nagy Shonen(DB,Naruto,JoJo,Bleach,One piece) vagy az Avatar,ha megszereti majd folytatja ami tetszik neki
13/14 anonim válasza:
Mindenképpen nézd meg ha teheted.
14/14 anonim válasza:
4-es az indának szar a minősége,sokan ezért nem nézik(mint én is).Inkább nézem angolul mint hogy csak arra tudjak koncentrálni az egész anime alatt hogy mennyire összevannak mosodva a betűk😅De ez a saját véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!