Szerintetek mi lesz a My hero academia vége?
Szerintem Deku meg fog halni és a hőstársadalom össze fog omolni, Shigaraki-ból antihős lesz. Ochako csatlakozik Shigaraki-hoz és Bakugou soha a büdös életbe nem fogja megkedvelni Deku-t. Kaminari árulóként magányos utakat fog bejárni.
Legalább is örülnék,annak hogy ha apokaliptikus lenne és valószínűnek is tartom.
A műfajból adódik, hogy 100%-ban nem lesz apokaliptikus a vége, egyes.
Nem nagyon akarok tippelgetni, de amit szívesen látnék az az lenne, hogy Deku nem lesz az "első számú" hős. Hogy ráébrednek, hogy egyetlen ember nem tudja Atlaszként fenntartani az eget, és az A osztály közösen, csapatként, együttműködésben adja majd a hősök alapját.
Szereplők szempontjából Bakugou egész biztos őszintén meg fogja bánni a gyerekkori viselkedését, és bocsánatot fog kérni Dekutól. Nem azt mondom, hogy öribarik lesznek utána, de Bakugou egész character arc-ja erre épít. Hogy eljusson A-ból (szemét, bántalmazó, erőszakos, nagy az egója a képessége miatt, de egyben retteg is attól, hogy bármiben alulmaradjon) B-be (megbánja a viselkedését, tényleg profi hős legyen, tudja, hogy jó a képessége, de őszintén magabiztos legyen vele kapcsolatban, és így ne rettegjen a bukástól - tudja, hogy számíthat másokra, és nem megoldás, ha mindent egyedül akar megcsinálni).
4. De ez nem zárja ki a halál lehetőségét. Mondjuk a végső csatában,Deku a legerősebb hőssé válik és legyőzi a főgonoszt,de ennek következtében meghal. Shigaraki mentális állapotát sikerül nagyjából rendberaknia,de visszaeső fázisai miatt,simán az antihős kategóriába kerülhet. Ochako,aki ugye embereket szeretne menteni, Shigaraki-hoz csatlakozik,hogy befejezze Deku munkáját,ezért segít Shigaraki mentális állapotát rendben tartani. Ezen kívül a képességeik is összetartják, hisz mindketten csak 4 ujjal érhetnek bármihez is.
Hőstársadalom összeomlása Endeavor bukásával kezdődik,Dabi rásegítésével, aki felszínre hozta a sötét múltat. Az emberek elvesztik a rendszerben való bizalmat és káosz alakul ki.
Bakugou továbbra is marad a személyiségénél, hiszen ezt az agresszív, bunkó,egoista stílust jelképezi ő. Nagyon nem akarom,hogy ez változzon.
Ugye van egy áruló a suliban és rajtam kívül még igen sokan Denki-t tartják annak. Az én elméletem az, hogy vele is az a helyzet,mint Reiner-rel(Aot). Kettős életet él. Miután ráébred arra,hogy mit csinált a bűntudattól inkább elvonul magányba és járja a világot.
Még pénzbe is lefogadom, hogy Deku nem fog meghalni. A shounen tini fiúknak készül. Kiakadna a célközönség, ha Horikoshi kinyírná a menő OP főszereplőt.
Ha a mangaka fontolóra is venné az ilyesmit, a szerkesztője nem engedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!