Keresek egy animét, de semmit nem tudok róla, de ha jól sejtem, akkor amolyan alapnak számít, írnátok olyat, amit sokan ismernek itthon? Hátha közte lesz.
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem nézek animét, de ezt korábban ajánlották, voszont nem írtam fel, gondoltam felírom magamnak, ha valahogy ki tudnám deríteni a címét. Magyar címet is írjatok, ha van neki. Előre is köszönöm.2021. dec. 17. 23:10
1/5 anonim válasza:
Naruto
My hero academia
Hunter×Hunter
Demon Sayler
Jujutsu Kasein
Angeles of Death
Deth Note
Kakegurui
Haikyuu
Lovely complex
Silent Voice
The promis neverland
Tokyo revengers
Durarara
Dr.stone
Gosth Hound
Saiki k katasztrofális élete
Blood - C
Anthor
Toradora
Faritaly
Venus senki
Kk - Anime
Bungo stary dog
Pokémon
Dragon ball Z
Assassination classroom
World tigger
Akame ga kill
Love is war
Detective conan
One punch man
One piece
Owari no seraph
^_^
2/5 A kérdező kommentje:
Megvan, Kaleido star. Egyébként ha esetleg láttad, mi a véleményed róla? Első animének jó vagy inkább nem ajánlanád?
2021. dec. 18. 08:15
3/5 anonim válasza:
Tetszet csak ez nem olyan ismert mint a Naruto vagy My hero academia. Első animéknek nem ajánlom de 2. 3. Nak igen.
^_^
4/5 anonim válasza:
3 ismert Magyarországon mivel kb a yugioh időszakában ment minden hétvégén a tv-ben az rtl-en…!
5/5 Zsiráf40 válasza:
Kedvenc animém a Kaleido Star nagyon tetszett benne a főszereplő fejlődése az egész animét IMÁDTAM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!