Anime ajánló? Valami slice of life, shounen?
Anohana - Slice of Life anime. Szerintem egy megható történet, gyerekkori barátok között, akiknek az egyik barátjuk elhunyt. De csak ennyi, hogy ne spoilerezzek. Azon kevés dolog közé tartozik amit megkönnyeztem.
Gosick - Ez egy nyomozós anime, nem vagyok benne 100% biztos, hogy a shounen kategóriába tartozik, de ettől függetlenül nagyon ajánlom. Egy japán fiúról szól aki egy fiktív európai országba ment mint cserediák, az első világháború után. Ott pedig találkozott a könyvtárban egy lánnyal. Spoiler mentesen ennyit. Ennek a vége szintén meghatott.
Remélem valamelyik tetszeni fog és tudtam segíteni.
Mirai Nikki
12 ember kap egy naplót ami megjósolja a jövőt , majd megkapják a feladatot hogy öljék meg egymást , az utolsó aki életben marad lesz a világ új istene
Yu gi oh 5ds
Legjobb yugi oh anime szerintem
JoJo
Mert a legjobb mém alapanyag és kikapcsolsz alatta
Bleach
Kicsi retró ki üt nagyobbat jellegű halálistenes anime
Re:zero
Nagyon durván vérengzős anime kifordítja az újvilágba kerülös klisét
Rising of the shiel hero
Ugyan az az előnye mint az előzőnek
Durarara
Egy városka mindenapjait meséli el pár karakteren keresztűl
Seitokai Yakuindomo, rövid poénok, ahol van 1 fiú és rengeteg lány, ahol a lányok perverz poénokat mondanak, sajnos a későbbi részek, moviek magyar fordítás nélkül vannak
story nemigazán van, csak poénok
Gin no Saji, főszereplőnk mezőgazdasági iskolába jár és teljesen idegen számára, de lassan hozzászokik, beletanul
Dagashi Kashi, minden az édességekről szól, van egy kis történet, de sokat nem kell várni, számomra érdekes volt nézni, hogy miféle cukorkák vannak, a karaktereket is szeretem
Karakai Jouzu no Takagi-san, két barát, akik egymást szivatják
Gabriel Dropout, 2 démon és 2 angyal, akik barátok és ebből mindenféle poén születik
a démonok inkább angyalok, az angyalok meg démonok
Bakuman, mangakák, egy hülyeígéret, hogy ha bejön a dolog, akkor feleségül veszi az egyik csajt, aki voice actor-nak megy el, sajnos a végéig húzzák a dolgot és nem marad a lényegre dolog, viszont más karakterek érdekesek és ott kialakul pár dolog
Yagate Kimi ni Naru, yuri (lányok közti szerelem), az eleje nem volt rossz, de a végére már kezdtem rosszul lenni a huza-vonával
Amanchu, yurinak érződik, de valahogy még se az, a rajzolása nagyon bejön, a viccess fejek, búvárkodós, ilyenek..., sajnos a második évad átcsap fantasyba, ami miatt én dobtam
őszintén nehéz véleményt írni (inkább leírás lett), mikor nem emlékszek rájuk annyira jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!