Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az anime karakterek arcát...

Az anime karakterek arcát miért mindig így rajzolják/ábrázolják?

Figyelt kérdés

Az alsó rész elöbbre van a homlokuknál.

Pl.

[link]

[link]

2021. dec. 7. 00:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Miért pont ezen akadsz fent? Nincs ember bőrhibák, foltok, anyajegyek nélkül, nincsenek egyen emberek, ugyanolyan tökéletes testalkattal és ugyanolyan sűrű hajjal, választékkal, mégis így rajzolják le. Ez egy ilyen művészeti stílus, nem a valóságot ábrázolják.
2021. dec. 7. 07:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Az anime karakterekben semmi nem realisztikus, max az, hogy van két kezük, meg lábuk. Szóval nem értem miért pont ez szúrt szemet még a bolha méretű orr, a kib@szott nagy szemek meg a vállnál is szélesebb gigantikus fej mellett.

Azért rajzolják így őket valószínűleg, mert aranyosabbak és esztétikusabbak a nézők számára így. Na meg a régi, még legelső megrajzolt mangák kinézeteit igyekeznek követni.

2021. dec. 7. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:
45%

12 akár hogy akarod be mesélni a manga a stilusban sok a realisztikusabb vonal mint a legtöbb nyugati stilusban!

Általában a lehtobb animeben a test-fej arányos

2021. dec. 7. 17:16
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
13-as. Én is nézek animéket, és imádom őket, ezáltal láttam már rengeteget, és én nem így vettem észre. :D De mindegy. Ez nem egy rossz dolog véleményem szerint, nem azért írtam, csak ez az igazság.
2021. dec. 7. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14 akkor nem érted!

Gondolom láttad az osztálytársam egy majom, a kalandra fel, a tom és jerry, meg a nyomit? Na azok a nem realisztikus rajzok amikben nem realisztikus embert akarnak ábrázolni hanem egy karikatúrát!

Ellenben az animék mozgása a kidolgozása követi a valós ábrázolást!

Pl a képen zero two teljes mértékben használja a realisztikus stílust (persze vegyítve van és van egy le butítás is de nem karikatúra rajz) arra törekednek hogy realisztikus legyen viszont meg tart sok rajzolt elemet mint pl az egyszerűsítést) a fejek meg pont arányosak 😂😅

De ott van a berserk vagy naruto is de akár a bleach is

A one piece már nem mivel ott sokkal több karika turas elem van…

2021. dec. 7. 17:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Amugy is ezt írtam

“realisztikusabb és esztétikusabb hatást tudnak elérni ezzel így!”

Nem pedig azt hogy ez egy realisztikus rajz hanem hogy ezt a hatást aksrják elérni!

Sem pedig semi-realistic inkább ilyen negyed realisztikus

2021. dec. 7. 17:30
 17/17 anonim ***** válasza:
84%

Itt senki nem beszélt más mesékről, így nem értem most ezt minek kellett előhozni.

Az anime természetesen realisztikusabban van ábrázolva, mint momdjuk egy Tom és Jerry, de ha ez a viszonyítási alap, akkor kb annál minden realisztikusabb.

2021. dec. 7. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!