Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kuroko no basuke-bol Akashi...

Kuroko no basuke-bol Akashi mikor fog szerepelni? és mért ábrázolják ollóval? Mi a története? Bántani fog valakit és mi lesz a Kuroko no basuke 11 részében?

Figyelt kérdés

#anime #Kuroko no basuke #Akashi #kuroko no basuke 2 évad #11 rész
2013. dec. 12. 20:24
 1/8 Andxx válasza:

egyenlőre nem tudjuk hogy akashi mikor fog szerepelni azt se tudjuk hogy miért ábrázolják ollóval és azt se hogy mi a története... annyit tudunk hogy a csodák generációjában úgymond egy vezető volt és hogy ő fedezte fel tetsu képességét szóval ők hamarabb ismerték egymást(szerintem)....nekem van egy olyan érzésem hogy vagy kurokonak vagy kagaminak fog valamit ártani...hogy mi lesz a 11.részben? az előzetesében látthattuk hogy a seirin be fog pörögni :DD izgalmas rész lesz :33

remélem tudtam segíteni :DD

2013. dec. 13. 09:26
 2/8 A kérdező kommentje:
igen köszönöm :)
2013. dec. 13. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, mennyire számít a következő szöveg spoilernek, de azért inkább kiírom a figyelmeztetést az ide tévedőknek :DD :

Akashi a Téli Kupanyitó ünnepségén jelenik meg először, a bejárat lépcsőjénél, ahol az összes "Csodák Generációjának" tagja is jelen volt. Úgy, hogy gondolom még egy-két rész mire az animébe is szerepelni fog.

Az ollóval való ábrázolása azért van, mivel említette, hogy nagyon zavarja őt a szemébe lógó hosszú haja ezért elkérte Midorima ollóját (mivel az olló volt az napi szerencse tárgya) és ő pedig engedelmesen oda adta. Amúgy az tényleg igaz, hogy bántatott vele valakit és az a szerencsétlen illető pedig Kagami.

Akashi egy beszédet tartott a jelenlévőknek, amibe Kagami szépen belepofázott és hát nem lett valami fényes a beszéd vége. A kezébe tartott tárgyával megtámadta Kagamit és egy elég csúnya vágás hagyott az arcán. Ráadásként még elhangzót Akashi szájából egy elég bizarr mondat is a kis csetepaté után, miközben levágta a haját. "Ha szembe szállsz velem... Megöllek, nem számit, hogy ki vagy" lehet, hogy csak számomra durva ez a mondat, de egy sport mangába, nem számit az ember, hogy az egyik szereplő ilyeneket mond a másiknak xD

Szóval Akashi és az olló története csak ennyi lenne. Gondolom a folytonos ollóval való rajzolás, a pszichopata beütése miatt van. Azért gondoljunk csak bele, hogy sokkal ijesztőben néz ki egy karakter, ha egy szép nagy olló van a kezébe xDD

Itt egy kép a mangából arról a kellemes találkozásról :DD

[link]

2013. dec. 13. 21:03
 4/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm !!! ez azért durva ...
2013. dec. 14. 10:14
 5/8 A kérdező kommentje:
és ez melyik fejezetben lesz ?
2013. dec. 14. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:

113 fejezet

Itt a link:

[link]

Egész angolul van, sajnos magyarrúl tudtommal nem fordítotak le(még).

2013. dec. 14. 14:57
 7/8 A kérdező kommentje:
kösziii :)
2013. dec. 16. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Most néztem végig a harmadik évadot, mivel ez egy régi kérdés, gondolom már te is láttad :D De muszáj volt írnom valamit. Kár hogy nincs 4. évad.
2017. jan. 26. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!