Ajánlanátok nekem animét?
Saiki Kuso no Psi Nan- rövid részeket tartalmaz tele humorral.
Demon Slayer- mint a címében is láthatod démon vadászós. Az eleje nem a legjobb,de belerázódik lassan.
Fire Force- Tipikus shounen,de a jobbik fajtából.(nem egy bnha szenny) Szülők előtt azért nem érdemes, mert vannak benne villantások.
Full Metal Alchemist- Magyar szinkronnal is van,kissé hosszú,de teljesen nézhető.(Egy tipp: Az elején mindenképp a simát nézd,mert sokkal jobban ki vannak ebben dolgozva azok az epizódok,utánna válthatsz a Brotherhoodra)
Death Note-Igazi klasszikus,magyar szinkronnal is van.
Kuroko no Basket- Sport anime,de az egyik legjobb.
Poco's Udon World- Rövid,mindössze 12 rész,de igazán aranyos és megható történet.
Handa-kun- Vicces formában mutatja be a főszereplő iskolai életét.
Dorohedoro- CGI ugyan és nem a legszebb, de a karakterek és a története miatt,szerintem mindenképp megéri.
Chrno Crusade
Blood+
Inuyasha
Yu Yu Hakusho - A szellemfiú
D Gray Man
Naruto
Bleach
Conan, a detektív
Death Note
Trinity Blood - Vér és kereszt
Digimon szelídítők
Vampire knight
Lovely complex
Romeo x Juliet
Slayers
Soul eater - lélekfalók
Bújj bújj szellem
Ghost Hunter
Kaleido star
Fairy Tail
Yu Gi Oh! Duel Monsters
Tokyo Mew Mew
Sámán király
Lehetne még sorolni. A leírtak között a legtöbb megtalálható magyar szinkronnal, ha a füled még "nem kész" a japánra és az olvasásra. Nem tudom, fiú vagy lány vagy, az érdeklősédi körödet se ismerem, így ez nagyon vegyes. Animeaddicts nevű oldalon megnézheted az ismertetőket, elolvashatod a kommenteket.
Hát, ha valami akciódúsra vágysz, akkor az Ultraman nem rossz kezdésnek, meg ott a Fullmetal alchemist (a simával kezdd!), ahhoz magyar szinkron is van.
Ha valami romantikusat és vicceset, akkor ott a Horimiya.
Ha valami hidegtől kirázósat, akkor a Re:Zero. Már, ha szereted a fantasy műfajt, de ha abból valami könnyebbel kezdenél, akkor figyelmedbe ajánlom a Tensei shittara slime datta ken-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!