Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy szoktatok animés/ vagy...

Hogy szoktatok animés/ vagy kpop-os barátokat szerezni?

Figyelt kérdés

Tehát amúgy én nem vagyok teljesen analfabéta vannak barátaim, csak nehezen barátkozom. Magamtól.

És így animés vagy kpop-os barátom nincs igazán, és nagyon szeretnék végre valakivel ezekről vagy másról jól elbeszélgetni.

Gondolom sokan mondoconon szocializálódnak, csak hát igen én nem tudok barátkozni... szóval van más út vagy, örökre egyedül fogok animéket nézni..🥲🥺

2021. nov. 26. 02:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

10 ellenben ez az egyetlen olyan (2) toppik amikben ha nincs egyetértés akkor ott vita van! Ne akard keverni a választ a vitával mert kapásból válaszokat hogy mennyire is tévedek mindenben! 🤣😋

És te sem hozzászólsz hanem már napok óta vitázol!m 😳

2021. nov. 27. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

Ha neked a 7-es és 10-es válaszok viták... akkor jobb lenne kinyitnod egy értelmező kéziszótárat aranybogaram.

Meg mi az, hogy egyetlen olyan témák? :'D

Látom te még nem nagyon voltál a gyakorikérdések LMBTQ kérdésein vagy társkeresés vagy szexualitás vagy politika kategóriáin.

Na azokban a kategóriákban lényegében mészárlás megy a másik válaszoló ellen, és nem a normális módon.

2021. nov. 27. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

“Aranybogaram” és már kezdődik is a szidás 😂😂 az a baj hogy amikor ilyen rosszindulattal fellengzős csak nekem lehet igazam dolgokat írsz azzal csak engem igazolsz… (oke tévedtem bevallom mert nem sérti a kis piti egomat hogy bizony politikában vannak viták…) csak ezek mind olyan viták amik nem ízlés kérdése! Az hogy az Orbán vagy a Gyurcsány a jobb abban mi az ízlés vélemény? Abban politikai érdek van hogy ki mire szavaz! Talán neked kellene ki nyitnod azt az értelmező szótárat “aranybogaram”

Amúgy az ilyen kis kedveskedő szóba rejtett qurva anyám meg te gyökér köcsög stb nagyon gáz… -.-“

Annyira sérti a kis egódat hogy napok óta itt vitázol velem mert le mertem írni a véleményemet amiben nagy igazság is van 😋

(Amúgy a többi téma is amit felsoroltál nagyban érdekeltség kinek van nagyobb haszna… lmbtq is erről szól hogy ki mekkora hasznot húzhat belőle mert a melegek jogairól arról biztos hogy nem szól…)

2021. nov. 27. 11:15
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Ja amúgy lassan be telik 2 oldal a vitával../ 🧐🤣🤣
2021. nov. 27. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk jó, hogy az "aranybogaram" nem minősül szidásnak a magyar nyelvben.

"Az hogy az Orbán vagy a Gyurcsány a jobb abban mi az ízlés vélemény? Abban politikai érdek van hogy ki mire szavaz! Talán neked kellene ki nyitnod azt az értelmező szótárat “aranybogaram”"

Mondjuk eddig véleményről beszéltél nem ízlésről. És azért a politikában is meg van mindenkinek a véleménye az egyes személyekről. Például, hogy ki miért jobb az ő nézetében.

"Amúgy az ilyen kis kedveskedő szóba rejtett qurva anyám meg te gyökér köcsög stb nagyon gáz… -.-“"

Túl sokat gondolsz bele egy egyszerű szóba. Csak hát anonim-nek még se hívhat az ember valakit, így az "aranybogaram" volt a nyertes.

"Annyira sérti a kis egódat hogy napok óta itt vitázol velem mert le mertem írni a véleményemet amiben nagy igazság is van 😋"

Ez még mindig nem vita, és ha kicsit figyeltél volna észre vennéd, hogy egy tegnap posztolt kérdés alatt nehezen menne valami napok óta. Nem azért, hogy megsértselek, de ez az igazság. ;)

"(Amúgy a többi téma is amit felsoroltál nagyban érdekeltség kinek van nagyobb haszna… lmbtq is erről szól hogy ki mekkora hasznot húzhat belőle mert a melegek jogairól arról biztos hogy nem szól…)"

Mert egy Mezei Jenőnek a gyakorikérdéseken érdek haszna lenne abból ha utálhatja a másságot, vagy abból ha támogatja... Értelek én.

De felőlem hívd vitán, háborúnak vagy akárminek ami jót tesz a fejecskédnek. (Az más kérdés, hogy ennyi erővel egy pocsolyát is hívhatnál óceánnak.)

2021. nov. 27. 12:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Discordon! Rengeteg animés csoport van, a kpopos discordot meg véletlenül én vezetem. Bár egy picit kihalt. :D Írj nyugodtan, és küldök meghívót. :)
2021. nov. 27. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyszer kiraktam egy LGBTQ-s kpopos kérdést, és ez a troll, aki csak felkiáltójelekkel ír, 99+ oldalig vitte. Vigyázzatok vele. :D
2021. nov. 27. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!