Anime ajánlásban kaphatnék segítséget?
Figyelt kérdés
Szeretem a véres jeleneteket, a helyes srácokat ,a látványos harcokat, és a misztikus dolgok is jöhetnek. Rengeteget láttam már és kezdek kifogyni az ötletekből. Légyszi segítsetek!2021. okt. 29. 19:10
3/11 anonim válasza:
Re zero
Berserk
Vinland saga
Parasyte
Tokyo ghoul
4/11 A kérdező kommentje:
Hat most nem tudom neked felsorolni mindet mert úgyse fog mind eszembe jutni ,de itt van pár: Naruto( a sima,shippuden,boruto), Hunterxhunter, sk8, given, castlevania, vampire knight,jujutsu kaisen, demon slayer, boku no hero academia, tokyo revengers( az volt a kedvencem) és most hirtelen ennyi jutott eszembe.
2021. okt. 29. 20:19
5/11 anonim válasza:
Another
Tokyo Ghoul
Ghost Hunt (egyik kedvencem)
Blood+
Trinity Blood - Vér és kereszt
Monochrome Factor
Pupa (szerintem egy kalap xar, de kinek mi, és nagyon véres)
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! :)
2021. okt. 29. 23:51
7/11 anonim válasza:
Talán még ezek is tetszhetnek a többi válaszoló címei mellett:
Satsuriku no Tenshi
Overlord
Kuroshitsuji
8/11 anonim válasza:
Corpse party
Blood-C
School days
Mirai nikki
9/11 anonim válasza:
Vampire Hunter D (2000)
Another
Mononoke Hime
Pandora Hearts
Noragami
Boku dake ga Inai Machi
Shiki
Death Parade
Deadman Wonderland
10/11 Thunderfairy válasza:
A ghost hunt az elég unalmas. 6 részt tudtam végig kinlodni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!