A legyengített naruto vagy a legyengített sasuke az erősebb most?
szerintem még mindig egyenlő esélyeik vannak!
sasuke képes susanoo-ra még mindig ugyan úgy a perfectre is!
valamint meg van a villám és tűz eleme
meg ezek szerint az amaterasu is csak a kagutsuchi nem akkor!
továbbá a chidori által a gyorsaság
sharingan és ms reflef és jutsu megfejtés
genjutsu
de elvesztek a rinnegan képességei + a kagutsuchi akkor na meg a rinnegannal nyert chakra és a six path chakra valamint susanoo erősítő!
narutonak meg van még mindig
sage mode
regenerálódás csak gyengébb
láva mágnes és gőz stílus
még mindig nagy a chakra tartaléka legalább a 2 farkú szintjéhez mérve
+ még mindig képes az 5 elemre valamint a bijuu rasenshurikenekre
tud tintát pollent kék lángot savat és koralt alkotni és csak a kék láng chakra jutsu!
amik nála elvesztek az a chakra köpeny a hatalmas szuper nagy chakra tartalék a rikudou senjutsu és a chakra-kurama avatár forma ja na meg a gudou damák... meg ugyan úgy a six path chakra!
5 vicces vagy!
Jiraiyaval tanult miközben el ment a faluból
Még mindig képes egy csomó kage bunshinra és a rasentarenganra!
Még mindig rendelkezik a bijuuk különleges képességével és sasuke perfect susanooja sokkal gyengébb lett!
Sasuke nem vesztette el a Kagutsuchi-t. Az eredetileg is a jobb szeméhez tartozott. Az Amaterasu tartozott a bal szeméhez, így azt kellett volna elvesztenie, de ezek szerint az is megmaradt neki. Szerintem csak a Rinnegan képességeit vesztette el, a Mangekyou képességei csak max gyengébbek lettek.
Amúgy szerintem Naruto még most is le tudná győzni Sasuke-t. A Susano'o-ja biztos gyengébb lett így, és mivel Tsunade és a Raikage is át tudta törni Madara Susano'o-ját sorozatos ütésekkel, szerintem Naruto képes lenne rá.
7 igen az amaterasut kellett volna de lehetséges hogy időközben meg gondoltak magukat… akkor most a kagutsuchi lett elvesztve remélhetőleg… meg a rinnegan képességei valamint a rinnegan által erositett mangekyou erők!
Szerintem még mindig egyenlő az erejük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!