A Bleach magyar szinkronja milyen?
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, hogy elkezdem nézni, és ha egy animéhez van, akkor inkább szinkronnal nézem (légyszi az ezzel kapcsolatos fikázásokat hanyagoljátok). Az érdekelne, hogy animéhez képest a magyar szinkron rossz vagy animés magyar szinkronhoz képest elfogadható?2021. okt. 7. 18:13
1/5 anonim válasza:
Említésre sem méltó.
Amúgy mindig az eredeti a jobb. Animéknél ez hatványozottan igaz.
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik,sőt Hitsugaya esetében jobban,mint a japán.(Szerintem női seiyuu választása kifejezetten rossz döntés volt.)
3/5 Oláh Márk(OML) válasza:
Kb a 100. részig tűrhető de azok után felér egy katasztrófával :D
De az eredeti mindig jobb. :)
4/5 anonim válasza:
Azt mondják, hogy a japán szinkront más nyelven nem lehet felülmúlni, de nekem nagyon tetszett a magyar is. Kár, hogy nem tudták végig leszinkronizálni magyarul, de legalább nemrég bejelentették, hogy a befejezett manga végét is megcsinálják animében. Erre nem sok esélyt láttunk azok után, hogy 2013-ban befejezték az animét.
5/5 A kérdező kommentje:
Na és a színészek hangja passzol a karakterekhez, és jól bele élik magukat? Ha csak a támadások neve lett rossz azt még kibírom.
2021. okt. 9. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!