Szerintetek a Boruto végén ki kivel fog összejönni,ha egyáltalán lesz ilyen?

de igen szerintem is sumire-val fogják a végén de szerintem itt jóval előbb fog történni :D azaz nem várunk 18 valahány évet és nem is a sorozat végén
mivel kishi valamivel jobban tanult a "hibájából" ezért szerintem a time skip közepe fele összejönnek...
amúgy maga vallotta be aszsem egyik interjúban hogy nem ért a románchoz és nagyba civódott hogy most sakura vagy hinata legyen az! és a pain elleni harc során szinte képes volt egy tökéletes helyzetet teremteni amire ténylre sszinte senki sem volt képes a qurva anime történelemben! és így elkurni!!!???!!!
értem én hogy nagyon pörgött a naruto-sasuke láz (focus) de rá lehetett volna szánni egy kis időt! vagy akár hinatát is magával vinni a szigeti kalandokra és a jinchuriki kiképzésre!
a másik amit elkurt hogy csak naruto-sasuke kapott szerepet és a többi szereplő már nem! sakura hatalmas elhanyagolást kapott! és ha nem lett volna az a 40%-os filler akkor hinatát nem is láthattunk volna csak is mikor megint elindulnak sasuke után a konohai csapat és akkor üzköznek bele tobi-obitoba!

Akiknek én szurkolok:
Boruto - Sarada
Kawaki - Himawari vagy Surime
Konohamaru - Hanabi
Amit viszont valószínűnek tartok sajnos az ez...
Boruto - Surime
Kawaki - büdös k. a mangából, de utána Sarada
Himawari - Inojin (vagy Himawari meghal)
:(, nagyon remélem, hogy nem így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!