Miért ítélték Draken-t halálra?
Még nem biztos, hogy meghalt. Az elején a Valhalla arcban is mindenki azt hitte hogy meghal, aztán még is túlélte.
Ha meg tényleg meghal akkor az valószínű azért lesz, hogy egyrészt Mikeyt helyre pofozza egy kicsit, másrészt meg az ő halála ad rá okot hogy összecsapjon a Brahman, a KMG és a Rokuhara Tandai, mert a Rokuharás kissrác lőtte le. Szóval ha tényleg meghal akkor a konfliktus kiváltó pontjaként is szolgál a halála, Mikey szét fogja szedni a Rokuharát.
Ó basszus, akkor én óriásit spoilereztem. Azt hittem a mangáról beszélsz, ne haragudj.
Azért lett elítélve mert ugye elkorcsult a Toman, Kisaki lett a vezér és rákényszerítette Drakent hogy megöljön egy csomó embert.
Köszi a választ!
Egyébként nem nagyon mondanám, hogy spoilereztél, mert nagyjából a felét se értem annak, amit írtál először, úgyhogy semmi baj.
2. Én nem vagyok annyira biztos abban, hogy a srác lőtte le, mivel nem csak elfutottak minden akció nélkül? Ha tényleg elkezdtek volna lövöldözni akkor azt csak észre vette volna Takemichi is. Egyszer lőttek, de akkor Draken még nem volt képben és mellesleg 3 lövést kapott, a srác csak egyszer lőtt.
Bár lehet túlgondolom az egészet, de szerintem valaki más a tettes. :D
Ezen látni hogy három lövés volt, a következő panelen ( [link] ) látszik ahogy kiesik a pisztoly a srác kezéből, aztán azt látjuk hogy Draken ott áll előtte ( [link] ). Ebből az jön le hogy a ugye háromszor lőtt a srác, aztán Draken kiverte a kezéből a pisztolyt, tehát valószínű előtte állt és akkor lőtte meg. Ezért gondolják sokan hogy ott lett meglőve, mert csak akkor volt 3 durranás és utána hozzá se értek, szóval máshol nem sérülhetett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!