Ugye nem csak én shippelem őket?
Figyelt kérdés
Ami azt illeti én shippelem Mikeyt és DKent.
Ugye nem csak én vagyok így?
2021. szept. 7. 19:39
2/13 anonim válasza:
na ilyenre még csak ne is gondolj, véletlenül se
3/13 A kérdező kommentje:
Oké, igaz. XD
Fellángolás. lol
2021. szept. 7. 19:54
4/13 anonim válasza:
de a 34 szabály alapján biztos van már róla sajnos eromanga vagy valami, nézegesd olvasd el csak ne terjeszd mert valaki még normálisan megszeretné nézni a sorozatot annélkül h ilyen jusson eszébe. Én inkább takemicchinek szurkolok h megtudja menteni hintat és boldogan éljenek.
6/13 anonim válasza:
Szerintem azt shippelsz akit csak szeretnél.
Ennél sokkal elvetemültebb shippek is vannak.
7/13 A kérdező kommentje:
#6 Igaz, ott van Sasuke Itachi. Én meg azt nem bírom felfogni de ízlések és pofonok.
Amúgy már csak nevetek, hogy shippeltem őket, viszont azokon is, akik elítélték azt.
2021. nov. 2. 20:35
8/13 anonim válasza:
Nekem oké ha sippeled Mikeyt és Kent, viszont a Sasuke Itachi shippet én sem tudom megérteni. Inkább SasuNaru😅♥️🔥
9/13 anonim válasza:
szerintem is nagyon aranyos a Mikey-Ken páros^^
10/13 A kérdező kommentje:
#9 úristen végre valaki.
2022. febr. 3. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!