Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tokyo revengers vélemények?

Tokyo revengers vélemények?

Figyelt kérdés

#Mikey #Hina #TokyoRevegers #Takemitchi
2021. szept. 16. 00:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki a szülőkről kérdez:

Mikey, Emma és Shinichiro a papájukkal nőttek fel, nincsenek szüleik, a papa meg gondolom dolgozott hogy el tudja tartani őket és nem volt rájuk annyi ideje. Drakennek sincsenek szülei, ő egy hostelben nőtt fel és a tulaj meg az ott dolgozó lányok nevelték fel. Kazutora azért lett ilyen mert egész életében azt nézte ahogy az apja veri az anyját, az anyja meg állandóan azzal nyaggatta hogy válasszon kettejük között (azért is használja a keresztnevét a vezetékneve helyett mert nem akarja hogy az apjára emlékeztesse). Izana és Kakucho árvák, Kakuchonak autóbalesetben meghaltak a szülei, Izanáéról nem tudom hogy tudni-e valamit azon kívül hogy nincsenek. Mitsuya egyedül neveli a két húgát mert az anyja egész nap dolgozik. Hakkainak és Yuzuhának sincsenek szülei (ha jól emlékszem meghaltak de nem vagyok benne biztos), a bátyjuk nevelte őket aki folyamatosan verte mindkettőjüket és teljesen terrorban tartotta őket (meg ő is bandatag, csak másik bandában). Biztos lehetne még sorolni, de most ezek jutottak eszembe. A lényeg az hogy a legtöbb szereplőnek vagy nincsenek szülei vagy ha igen nincs rá idejük, szóval nem csoda hogy ilyenek. De különben ez egy shounen, szóval alapból adott hogy ilyen a történet, meg egy időutazós animétől nem tudom miért várjátok hogy teljesen reális legyen.

2021. szept. 17. 05:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem vártam, hogy teljesen reális legyen, egyszerűen nem én vagyok már a célcsoport 30 éves nőként, pedig alapvetően szeretni szoktam a shoneneket, de ez nem jött be, túl gyerekes.
2021. szept. 17. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!