Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tokyo revengers vélemények?

Tokyo revengers vélemények?

Figyelt kérdés

#Mikey #Hina #TokyoRevegers #Takemitchi
2021. szept. 16. 00:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, bár takemichhi tényleg iszonyat sírós és használhatatlan, de a story a karakterek az egyenruhák meg minden ettől függetlenül jó. Bár vannak ilyen felmerülő kérdések eggyes részekkel kapcsolatban, meg így a világgal kapcsolatban de ez kb minden más animenel így vank, amibe az ember bele akar abba bele is tud kötni.
2021. szept. 16. 01:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz. O főszereplőt nem szeretem. Vannak nyitott kerdesek, de ezek kesobb megvalszolasra kerülnek szerintem. Erdekes a rajzolas stilusa. Az animeben nagyon sokszor erzem ugy hogy all a tortenet es nem halad semerre, illetve hogy valamit tulzottan elhuznak.
2021. szept. 16. 04:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok. De pl Drakent imadom
2021. szept. 16. 04:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon nagyon szeretem, kedvenc mangám. Az anime nem a legjobb de nem is nézhetetlen, viszont a manga szerintem 10/10. Nem láttam/olvastam még semmit ahol kidolgozottabbak voltak a karakterek, mint a Tokyo Revengersben. Mindenkinek meg van a maga személyisége és szerepe, a mellékszereplőknek is, és szerintem ez nagyon fontos ahhoz hogy élvezhető legyen egy történet.
2021. szept. 16. 05:18
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Gyerekeknek való. Én nem tudom komolyan venni. Elején jól indult, tetszett, de már inkább csak fogom a fejem, hogy ezek mit csinálnak, ember?!
2021. szept. 16. 15:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy nekem se jött be. Annyira shonen már, hogy az fáj. A 10. részig bírtam, hogy nem jön az anyja oda valamelyik taknyosnak, és rángatja haza egy pofon kíséretében. Én nem tudtam komolyan venni.
2021. szept. 16. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Amugy tényleg kicsit fura hogy egyiknek sem jelenik meg a szuloje. Meg hogy honnan van olyan fiatalon motorjuk.
2021. szept. 16. 20:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
7, ez a shounen lényege. Mese habbal. Nem lehet komolyan venni és nem is kell. Amúgy én is mindig azt vártam, hogy jön egy szülő és jól megdorgálja amiért nem bír viselkedni a büdös kölke. Csak játsszák a nagy menőt kis pisisként. Azt hiszik attól menők, ha megvernek másokat meg bandáskodnak, huligánkodnak. Ez a téma sosem állt hozzám közel, talán ezért is vagyok szigorú, de ennek ellenére elején meg tetszett meglepő mód. Reméltem kihoznak valami jot, mint a Slimeből. Ami elején indult gyengén aztán nagyon jó lett, na itt meg fordítva van. Jó kezdés, gyenge folytatás. Mondjuk díjazom, hogy legalább egyedi a téma most futók közül.
2021. szept. 16. 21:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Amugy olyan nehez elképzelni hogy a mai világban tenyleg ennyire rossz emberek léteznének. Emiatt a tema erdekes. De annyira elnyujtjak a dolgokat. Nekem a 18-19. Resztol lett sok. Mikor 3 rész alatt ment le az amit egy reszben le lehetett volna tudni. Az elejen meg vartam h uh mi lesz mi lesz. De ugy idovel hat megallt a cselekmény. Eleg sok animet lattam mar, de olyan anime nem volt meg ahol a fohos ennyire unszimpi lett volna. Meg ugye azért varod hogy a karakternel lesz valami fejlodes, de o is meg van a saját szintjenel max egy nagyon picit fejlodott. Tuti hogy o lesz a vezer kesobb, de nehez elképzelni egy ilyen embert vezetőnek.
2021. szept. 16. 21:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Kb mindegyik karakter szerethető valahogy, de a fohost egyszeruen nem tudom. Hina, Draken, Mikey, Baaji, Baaji alatt levo emberke. Mindegyik nagyon jo karakter.
2021. szept. 16. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!