Sara2233 kérdése:
Hol folytassam a mo dao zu shi regényt ha néztem a donghua-t?
Figyelt kérdés
Szóval a donghua-nak 3.évad 3.részét láttam utoljára (nemtudom mennyit mond ez nektek, szóval ott tartottam, ahol Xue Yang meghalt) és a regény 3. 4. és 5. (azt hiszem csak 5 része van de kérlek javítsatok ki ha tévedek) része van meg, és nemtudom hol folytassam, esetleg valaki tudja?2021. szept. 15. 17:45
1/2 anonim válasza:
Ez már a negyedik kötet, ha jól emlékszem. Az ötödik kötet egy kiegészítő kötet, ami nem tartozik szorosan az alaptörténethez.
2/2 anonim válasza:
1-es vagyok. Mellesleg, a harmadik évad már a 7. epizódnál tart. Miért nem nézed tovább a donghuát?
Másrészt az egész regényt ajánlom, mert a második évad eléggé vérszegény lett, rengeteg dolgot vágtak ki a regényből + sok helyen meg is változtatták az egész történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!