Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki szereti a Boruto animét?

Ki szereti a Boruto animét?

Figyelt kérdés

2021. szept. 12. 17:06
A kérdező szavazást indított:
Én igen
Én nem
26 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Én bánom hogy követtem az első ötven részben, más animének nem adtam volna ennyi esélyt.
2021. szept. 12. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az eleje kicsit unalmas volt, míg húzták az időt a manga miatt, de mostanra egész jó lett.
2021. szept. 12. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
A Naruto sem volt valami hű de nagy szám de a Boruto na az egy nagy rakat szar.
2021. szept. 13. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Ez is olyan anime hogy mindíg az előző főgonoszt kell überelni hogy minden ennek meg annak a terve stb. Nem szeretem az ilyen sablonos szarokat
2021. szept. 13. 18:36
 5/9 everlight ***** válasza:
60%

Az első 150 rész kukába való.A sima Naruto merészebb volt.

4.Szerintem nem sikerült űberelni az előző főgonoszt. A Shippudenben érdekes gonoszok voltak:Orochimaru,Akatsuki,Madara,Danzo. Ezek az Otsutsukik unalmasak és sablonosak,főleg Kaguya és Momoshiki.

2021. szept. 15. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kaguya annyira még nem is. Inkább Momoshiki és Isshiki.
2021. szept. 15. 22:41
 7/9 everlight ***** válasza:
71%
6.Isshiki annyira nem unalmas,jobban megírt karakter mint Momoshiki vagy Kaguya.
2021. szept. 16. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:
4%
MAL- on 5,86 a pontszáma. Ezek alapján el se kezzdeném nézni.
2021. szept. 19. 00:11
 9/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem jó anime.Nem a kedvencem,de szeretem a világát,szerintem egész jó folytatást kapott.Persze rengetegen nem tudják felfogni,hogy ez már nem Narutoékról szól,és utálják ezért.És persze az előző generációhoz próbálják hasonlítani.Már nagyon várom a timeskippet,de remélem egyedi,és valami más irányba gog ívelni,mint az előző
2021. szept. 26. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!