Amit kerülök: baszás központú, perverz, trancsírozós, rossz animációs, bugyuta.
Amit szeretek: izgalmas, érzelmes, rejtélyes, ötletes.
2021. szept. 12. 13:24
2/9 anonim válasza:
Őszintén, a mostani új animék 80%-a, ilyen gagyi, meseszerű szinezéssel van megoldva, túlságosan élénkek a színek.. ezeket kerülöm nostanában, vagy a meleg szereplésüeket.., bl-eket. A régebbieket kifejezetten szeretem, az enyhén szürkés színezettség miatt. Pl Tokyo ghoul, HxH.. teljesen más külseje van, mint egy .. mit tudom én, Nagatoronak.. persze ettöl függetlenül vannak nagyon jó újgenerációs animék, a Nagatorot is annak tartom, csak a grafikát tekintve, a Nagatorotól feljebb levő élénkségtől már nem nagyon tud komoly lenni egy anime. A komoly, humoros, enyhén perverzitással, vagy épp érzelemmentes karakterrel megcsépelt animéket igazán szeretem.
2021. szept. 12. 13:51
3/9 anonim válasza:
Kerülöm: hentai, ecchi, hárem, isekai (bár isekai-ból egy-két kedvencem). Ezek eleve mennek a levesbe.
2021. szept. 12. 15:22
4/9 anonim válasza:
A harc orientált animék a kedvenceim, meg bírom a slice of life animéket, amiknek a története szerelem központú. De igazából bármilyet megnézek, aminek jónak tartom a történetét és a látványát, valamint a zenéjét. De ha nagyon olyan perverz stílusú, akkor egy kicsit szkeptikusan állok a megnézésének. Olyankor csekély az esély arra, hogy tetszeni fog. A Kaifuku jutsushi no yarinaoshi volt az első ilyen, amit megnéztem, de még szeritntem is csak az első fele színvonalas, a második felére már egy kicsit gyengült, de remélem még ki tudnak hozni belőle valamit.
2021. szept. 12. 15:30
5/9 anonim válasza:
Azokat kell kerülni amiben az mc már elso rész óta op főleg ugy hogy előző életében lúzer volt stb stb
De azokban is amikben senki sem tudja mekkora op de amugy tudnak mert elso részben megmutatta csak a szerző nem akarja logikusan megcsinalni pl amelyikben a démonok vannak középpontban (ugyan olyanok mint az emberek) a lényeg hogy az mc az a demon ur reinkarnációja most ébredt fel és suliba ment és hiába már az elso részben olyan varázslatokat lőtt el amikre senki sem kelés akkor sem hiszik el hogy demon ur pedig pont abban az évben varjak a megjelenését!!! 😅
Na az ilyenek is nevetségesen rosszak! A legalja legalja!
Az megint más hogy titkolnia kell a szerző szerint de akkor ne az első részben világ világa lássa
2021. szept. 12. 20:17
6/9 anonim válasza:
A romantikus animéket persze láttam már egy két jót de nem nagyon szeretem mert nekem túl nyálas és idegesít ahogy egy két lány nyávog ezen kívűl, ecchi, hentai, hárem
Szeretem az izgalmas animéket, amiben harcolnak, vicceseket, varázslat van vagy valami természett feletti dolog és az olyanokat amiben jól ki van dolgozva a történet és a benne lévő karakterek is
2021. szept. 17. 16:22
7/9 anonim válasza:
Nem nézek ecchi, háremes cuccokat, de azon kívűl szinte bármit nézek, amihez épp kedvem van. Néha egy kis sport, aztán talán egy kis zene, utána valami akció kívántatja magát, majd valami komolyabb dráma, sírós cucc, végül egy kis komédia, hogy gyógyítsam szívem sebeit :'>
2021. szept. 21. 19:01
8/9 Prime07 válasza:
A hentai-on kívül szinte mindent megnézek ami érdekel, de a horrort kerülöm.
2021. szept. 23. 21:18
9/9 anonim válasza:
Mindent nézek hentai-on, ecchi-n, háremen és isekai-on kívül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!