Valaki össze tudná nekem foglalni a One Piece-t a legelejétől a 105. részig?
szerinted ki tudja pontosan 105 részig? -_-"
lassan 1000 rész lesz
írb be hogy one piece arcs és úgy meg látod hogy mi volt nagyon röviden!
Ha tudsz angolul akkor olvasd el ezeket:
Itt kattints a 6 arc nevére külön-külön amik összefoglalják, hogy mik történtek bennük.
Ebben olvasd el az Arabasta arc előttieket
Ezek után én azt ajánlom, hogy folytasd az animét a 92. résztől, mert innentől kezdődik az Alabasta arc. Így a legegyszerűbb.
Én összetudnám, mert most néztem újra végig, de nincs kedvem annyit írni.
3-as na ez az de te ritka kivétel vagy aki újra nézi!
én akkor kezdtem el nézni mikor kb a doflamingo arc vagy az előtti arc ment egy évig néztem mire beértem a bigmom arc legelejét lb
szóval kb olyan 2016-ban kezdtem basszus 5 éve!!!
a nagyjára emlékszem hogy mik voltak meg a fontosabb eseményekre de ennyi!
és amit mondtál amire leírom összefoglalom arra fel kel a nap és erre van rövidebb út is mert aki látta az elég ha csak az arc-okra néz rá wikin!
Lehet egy kérdésem? az Arc szót magyaros C-vel kéne kiolvasni vagy K-val? Ezt sose tudom, pedig nem most kezdtem az animézést/mangázást.
angol hangfordító ark-nak mondja szóval ":D de ahogy hallom nem olyan erős az a k szóval a kettő között van max 65-45%
Nem a kettes vagyok, de manapság csak 2-3 kattintás bemásolni egy fordítóba a szöveget amire hellyel-közzel megkapod a fordítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!