Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ilyen 6- 6,5 pont körüli...

Ilyen 6- 6,5 pont körüli animéket el szoktatok kezdeni nézni volt már, hogy kellemesen csalódtál ilyen alacsony pontszámú animében, melyik volt az?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyen. Bár én nem a pontszámokat szoktam nézegetni.
2021. szept. 6. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem nézek pontszámokat,de tuti, hogy volt köztük ilyen is.
2021. szept. 6. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem mások értékelése alapján kezdek el nézni egy animét.
2021. szept. 6. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Peach Boy Riverside, lol

persze értem miért van lehúzva

még pár:

Kanojo mo Kanojo

Eromanga-sensei

Koi to Uso

nem kiváló alkotások, sok-sok hibával, de egy szar nap után feltud vidítani

2021. szept. 6. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag animés ízlése erősen megkérdőjelezhető. Általában beleugranak, megnéznek 20-50 darabot, és ami nem az aktuális trendeket követő legfeljebb 5-7 éves divatszar, azt lepontozzák. Ilyenektől számrazik a legtöbb pontértékelés, ami nagyon torzítja az eredményeket.

Ha véletlenül ráakadnak, gyakorlatilag bármit, ami 2005 előtt készült, garantáltan alacsonyra fogják értékelni, mert "régi" és "nincs jó grafikája".

2021. szept. 6. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem mások pontozásán múlik, hogy neked tetszik-e vagy sem. Mindenkinek más az ízlése és stílusa.
2021. szept. 7. 01:52
 7/9 Thunderfairy ***** válasza:
50%
Nekem ha felkelti egy anime az érdeklődésemet akkor elöször kritikát olvasok róla. Onnan már tudhatod hogy akarod e nézni vagy adsz e neki egy esélyt.
2021. szept. 7. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
35%

Van amit nem értenek, de általában a pontszám azért viszonylag jól visszaadja, hogy milyen. Kifejezetten ritka, amikor a pontszám nagyon mellémegy.

Ilyen pl. a Godzilla S.P, Nagyon science-heavy dialógusok vannak, ami miatt sokaknak nem jött be, de amúgy egy kifejezetten jó darab.

2021. szept. 7. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy némelyik animét a fél világ imádja ok nélkül, a másik animét meg a fél világ köpi szintén ok nélkül, általában nem érdekel a pontozás. Főleg, hogy néha még a legsablonosabb hárem isekai animét is megnézem, ha épp ahhoz van hangulatom. Ugyanígy azt sem mondanám, hogy egy animében valaha is kellemesen csalódtam volna, mivel nem is kezdek el egy animét, ha nem bízom benne, hogy jó lesz. Fordítva viszont előfordult már. Ilyen például a Ranma 1/2. Az InuYasha gyerekkorom egyik kedvenc animéje, így bíztam benne, hogy ha ugyanaz a szerző, akkor biztos jó lesz. 20-30 rész után már nem tudott újat mutatni nekem.
2021. szept. 7. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!