Melyik animét nézzem ma, mit ajánlasz?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 05:55
1/8 anonim válasza:
Boku dake ga inai machi, én ezt nézem most és nagyon tetszik. :)
2/8 anonim válasza:
Én mostanában a Gunslinger Girl-t kezdtem el. Nem rossz anime, a felszín alatt sokkal több annál, mint aminek elsőre látszik.
4/8 anonim válasza:
Dr. Stone
Boku no Hero Academia
One piece
Beastars
Horimiya
Senryuu shoujo
Gotoubun no hanayome
Brand new animal
Re:Zero
Tensei shitara slime datta ken
Inuyasha
Inuyashiki
Fullmetal alchemist
Odd taxi
Black clover
Shingeki no kyojin (de szerintem várd meg, amíg lemegy az utolsó évad is)
Kimi no na wa
Wolf children
Maquia
Enen no shouboutai
5/8 anonim válasza:
slice of life: Hana-Saku Iroha
krimi: Gosick
6/8 D-Mano válasza:
-ha szereted az ecchit: Prison school
-ha nem: Assassination classroom; Re:Zero
-ha véres is jöhet: Parasyte the maxim
-ha komolyra vágysz: Méz és lóhere; Nana
-ha nem tud lekötni semmi sem hosszú távon: Chi's sweet home
7/8 anonim válasza:
Tokyo revengerst ajánlom az animéje sikerülhetett volna jobban is de én attól még nagyon szeretem, a mangáját jobban ajánlom elég rövidek a chapterek szóval könnyen lehet vele végezni
8/8 anonim válasza:
Olvasni nem szoktál? Az hasznosabb lenne, kezdd el az Üvöltő szelekkel, le sem fogod tudni tenni!!! Sosem fogsz unatkozni, ha olvasó ember vagy, emellett bővül a szókincsed, olyan dolgokat tanulsz meg, észrevétlenül, amiket az iskolákban sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!