Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik animét nézzem meg ezek...

Melyik animét nézzem meg ezek közül?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni, mivel elkerültem a spoilereket nem tudok olyan sokat ezekről az animékről.

Ha valaki ír valamelyikről egy véleményt, annak megköszönöm. :)

2021. ápr. 22. 16:55
A kérdező szavazást indított:
Darlin in the FRANXX
Demon Slayer
Fairy Tail
Death Note
The Promised Neverland
Jujutsu Kaisen
Angels of Death
42 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Én a Fairy Tail-en és a Darling in the Franxx-on kívül,mindegyuket tudom ajánlani.
2021. ápr. 22. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Death Note nagyon tetszett, fondorlatos, tekervényes és egyszerűen csodálatos.

A The Promised Neverlandet még nem láttam, de megtutam, hogy miről szól, és ahogy az ki van találva, az valami C-S-O-D-Á-S!

A Jujutsu Kaisen is remekmű szerintem.

Angels of Death-et akkor nézz, ha IMÁDOD a pszihopata disznóvinnyogás nevetést és a szivárványhányást...

2021. ápr. 22. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Death Note. Abszolút.
2021. ápr. 22. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem amelyiket akarod.
2021. ápr. 22. 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:

A death of angel kivételével az összes jó...

De a legjobb a listából az a death note

Utána a demon slayer majd a promised első évadja utána egyenlő a jujutsu kaisen és fairy tail

A darling egy nagyon egyedi és érdekes anime pontozni nem tudom de mindenkep érdemes megnézni mondom ezt úgy hogy ruhellem a mechát! De maga az anime zseniális (1 hibája van hogy a végét kicsit összecsapták és kellett volna még finomítani rajta!)

Amugy a jujutsu és fairy sem rossz sőt jók de ezek shounen animék azaz itt a jó harcolok van a hangsúly (habár a fairy tail nem van jó par nagyon jó story arc-ja itt is csak a vége lett elbaszfa… a manga folytatás meg már tönkre tette azt amit felépített!)

A neverland második evada meg elvileg nagy zuhanás mivel nem a mangát követi…

G

2021. ápr. 23. 02:54
 6/10 anonim ***** válasza:
A Fairy Tail kivételével mindet láttam. Egyébként arról is jókat hallottam. Szerintem a többi is mind jó. Annyi kivetni valőm lenne, hogy szerintem a Promised Neverland második éveadát eléggé elrontották. Ez csak az én véleményem, lehet, hogy élvezni fogod.
2021. ápr. 23. 12:09
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

6-os nem csak a te véleményed! Tudod ekkor lesz már valami objektív ha maguk az anime fanok 80-90%-a mondja hogy bizony rossz lett

A fairy tail amugy egy elég jó shounen bizonyos arc-ok meg nagyon jók

Egy kivetni való van benne méghozzá a tul sok nem oda való ecchi sokszor felesleges és el akarja vonni a történetről a figyelmet… (még amugy az első 100 részig elmegy de utána már fakasztó lesz... azert is fárasztó már mert amikor kijött akkor jó volt mert kevés ecchi volt benne de ma már minden ezzel van tele) meg még az egy vége ami nagyon nem logikus összecsapott hanyag munka!

2021. ápr. 23. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
A Death Note-on kívül majdnem mindegyiket láttam végig. A Fairy Tailt csak ajánlani tudom. Igaz, tele van shounen anime klisével és vannak benne hibák, de nem lehet nem szeretni. :)
2021. ápr. 25. 09:23
 9/10 anonim válasza:
100%

Death note

Angel of death

Demon slayer

Ezek a legjobbak. Én IMÁDTAM őket.

Szerintem te is szeretni fogod.

2021. ápr. 26. 09:47
 10/10 anonim válasza:
49%

#9-es vagyok.

A The promis neverland-et kihagytam. Talán ez a legjobb.

2021. ápr. 26. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!