Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Elvileg bárki képes lehet...

Elvileg bárki képes lehet genjutsut használni? (Persze aki nem Gai vagy Lee.)

Figyelt kérdés

Vagy csak az, aki úgymond genjutsu típusú ninjának születik, mint mondjuk Kurenai?

Az oké, hogy még akkor is rendesen ki kell tanulni, arra vagyok kíváncsi, hogy maga a képesség, hogy valaki meg tudja tanulni használni, az benne van-e a legtöbb emberben.

És ha már téma, egy félig-meddig költői kérdés: Sakurára azt mondta Kakashi, hogy ő genjutsu típusú ninja volt eredetileg. Akkor vajon miért nem tanították meg neki azt is? Ha már van tehetsége hozzá...

2021. aug. 31. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

a genjustu az yin azaz sötét elemet használ

van az 5 elem tűz víz föld szél villám

és 2 elem ami a yin és a yang azaz sötétség és fény

+ lehet az elemeket kombinálni

tűz+föld - láva

víz+szél - jég

a legerősebb szinte a yin+yang amiből yin-yang elem lesz ez képes minden ninjutsut semlegesíteni!

+ a 2 elemnek + tulajdonságai vannak azaz

yin nem csak sötét hanem elme/lélek azaz szellemi erő és lélekerő

yang nem csak fény hanem test/élet azaz életerő és fizikai erő

visszatérve!

a genjutsu alapja a yin elemű chakra amivel mások chakráját/lelki világát lehet befolyásolni

elvileg ez a yin és yang elem mindenkiben benne van mert ez a chakra alapja

azaz a chakra az amikor a fizikai erőt a szellemi erővel keverik és amit mondtam hogy a yin az nem csak sötétség hanem szellemi erő is a yang pedig nem csak fény hanem testi erő is!!!

azaz lényegében bárki megtanulhatná de még sem mert kell egy bizonyos mennyiség érzékenység!

hiruzen a 3. hokage is meg tudta tanulni mind az 5 alap elemet pedig ez szinte lehetetlen!

sakura erős volt szellemileg és főként az akadémián azt tanulta de sakura nem ért semmit sem ezt választotta mert kb mindenben átlagon aluli volt

max annyi hogy meg volt a tehetsége hogy feloldja a vele azonos szintű genjutsukat!

2021. szept. 1. 01:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi! :) :) :)

A yin és yang elemről nem is tudtam eddig semmit, csak hogy vannak.

Pont ezért nem értem ezt a sakurás dolgot. Mivel tudták, hogy "csak" okos, és jó a chakrakontrollja, szellemileg erős, gondolom, ezek miatt mondta róla Kakashi, hogy genjutsu típusú ninja. Szóval én tuti kivettem volna a sorból, hogy "na gyere csak genjutsut tanulni". Konoha amúgy sem bővelkedik genjutsu használókban, szóval nem ártott volna erősíteni ezt a vonalat. Mindegy, úgy tűnik, ez csak nekem egy hiányérzet. :)

2021. szept. 1. 01:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Konoha pont hogy a legerosebb volt mindig is! Csak az uchihak le mészárlása után tűnt ki a képből…

Igen annyi még hogy

Shikamaru jutsuja is yin alapú

Choji testnövelője pedig yang tipusú

A gyógyító ninjutsu is yang tipusú!

Nem tudom hol tartasz vagy pedig láttad az egészet?

De eléggé szó eszik róla úgy a közepe fele a shippudennek!

Főként rikudou miatt meg mikor naruto tanulja a rasenshurikent habár az előtte van de ott tűnik fel először a yin yang elem

2021. szept. 1. 03:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem láttuk Gai-t legalább egyszer genjutsu kioltást kioltást használni ami alapján szerintem ő is tudja használni valamilyen szinten.
2021. szept. 1. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:

3, igen, az Uchihák utáni időre gondoltam. Amikor már végeztek az akadémián.

Végignéztem, most tekerem harmadszor, de ugye elég sok az anyag. Yin és yang nem rémlik nekem a rasenshurikenes részekből, csak az, hogy az öt alapelemet vették végig, melyik mit csinál a levéllel. De most már ha eljutok oda, majd figyelni fogom.

4, kioldani valóban ki tudja Gai is a genjutsut (a chunin vizsgán pl.), ahhoz csak egy pillanatra meg kell állítani a chakraáramlást, de használni nem tudná soha.

2021. szept. 1. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!