Manga rajzoláshoz milyen színeseket lehet használni?
Sziasztok! le szeretném rajzolni a Kimetsu no yaiba-nak pár fejezetét. Amikor páldául fekete valami, pl valaki haja azt mivel színezzem ki? Simán feketével vagy grafittal? Ilyesmire gondolok:
Itt például Shinobu haja. Előre is köszönöm annak aki válaszol!
Grafitot ne kombinálj színessel, mert az botrány.
Bármivel színezhetsz amúgy, színezz nyugodtan fekete "színessel."
Általában 2-3 fajta cerzuzat szoknak használni
Egy amivel meg rajzolják
Egy amivel árnyékolnak
Egy amivel a feketét színezik
Erre érdemes nem grafitot használni hanem fekete szinű ceruzát
Ööö oké, ez nem tudom hogy jött neked 4es. :D
A kérdést én úgy értelmeztem, hogy a Kérdező színesceruzával szeretne színes manga oldalakat rajzolni.
Tök jó, csinálja úgy, csak a fényesfelületű grafitot ne keverje a matt színekkel, mert botrány. De fekete ceruzával nyugodtan.
5-ös.
Nem színes manga oldalakat szeretnék. Az eredeti fekete-fehéret, linkeltem is egy képet ha megnézed. Maga a kérdés meg az,hogy a mangában valakinek fekete szeme,haja,ruhája van, azt inkább fekete színes színessel, vagy valami sötét grafittal (ami már szinte fekete) érdemesebb azt kiszínezni. Alapból a többi dolgot mind grafittal csinálnám, más szín úgysincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!