Hol tudok manga rajzoláshoz szükséges kelléklelet venni?
Figyelt kérdés
Gondolok ezalatt ( sajnos magyarul nem tudom a nevét) a pernament marker-re amivel eddig soha nem találkoztam még, a Bond képregény papírra, és egyéb hasznos dolgokra.
A segítséget előre is köszönöm! :)
2014. jún. 10. 17:07
1/3 anonim válasza:
permanent marker- szövegkiemelő filc, kb minden írószerboltban árulnak...
2/3 anonim válasza:
Vagy Magyarországra is szállító webshop vagy ebay, vagy bemész egy nagyobb papír-írószerboltba/művészellátóba és összekeresgéled, hogy mire mit tudnál használni. Külön mangarajzolásra szakosodott üzletek vagy akár ilyen eszközöket árusító boltok nem igazán vannak Magyarországon, de én személy szerint az egyszerű famentes rajzlappal (egy jobb minőségű fajtával) és pár alkoholos filccel-tűfilccel egész jól elboldogulok.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Sok kisebb-nagyobb boltba elmentem már, de nem találtam azokat a marker-eket, amiket kerestem (egyáltalán semmit nem találtam max színes alkoholos filceket, amik túl vékonyak voltak) de folyamatosan keresgélem. Nem sokára külföldre megyek, ott is fogok.
Köszi szépen még egyszer!
2014. jún. 11. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!