Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek Redo of healer...

Szerintetek Redo of healer egy mestermű vagy csak egy elborult beteg fanservice anime?

Figyelt kérdés
Sokan írják, hogy egy mestermű, míg mások szerint csak egy beteg hülyeség az egész. Számomra egy egyszer nézhetős középszer, ami csak a bosszújelenetei és a középkori brutalitás miatt lett figyelemfelkeltő. A főszereplőn kívül nincs kidolgozott karakter és túl nagy hangsúlyt fektet a hentai jelenetekre, de a világ megjelenítése és a történet tetszett. Olyan, mint ha a készítők nem tudták volna eldönteni, hogy egy hentai/ecchi animét csináljanak, vagy egy bosszú sztorit.

2021. aug. 26. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Egyik kategóriába sem sorolnám. Messze áll egy mesterműtől, de nem mondanám elborult beteg fanservicenek sem. A bosszúállós sztorik viszonylag nagy népszerűségnek örvendenek, és ez az anime is ezt próbálja megvalósítani egy kis erotikával fűszerezve. Lényegében ez egy kétélű penge, ezért is van ez a nagy eltérés a vélemények között. Én úgy gondolom azért viszonylag jó anime volt (7/10). A történet nagyjából jól át van gondolva, a karakterek személyisége is egyedi. Bár a Light Novelt nem olvastam, szerintem az sokkal élvezhetőbb lenne. Mindenesetre megnéznék egy második évadot, hogy merre halad a sztori.

Ha a készítő gondolatairól szeretnél többet, tudom ajánlani ezt a videót: [link]

2021. aug. 26. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
5%

bocsi kérdező de ki gondolja mestermúnek ki az a sok?

nagyon le ment neki az értékelése mivel nem a bosszúról szolt hanem az értelmetlen háremre megint csak és a mangaka sértődésének a kinyilatkoztatása....

1-es is full hülyeségeket ír! wtf 7/10 átgondolt?

a fő boss a király maga volt mert ő volt a férfi karakter!

ennyit erről...

bosszúról nem szolt

ugyan olyan szar ecchi harem volt mint az előző 50

megint csak a mangaka sértődöttségeit láthattunk

az egész egy kör volt nem tartott semerre sem

fejlődés nem igen volt

kiszámítható story stb

2021. aug. 26. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

#2 Egyrészt miről beszélsz, milyen mangaka, milyen sértődés? Ez egy light novel, nem manga. Ha meg a készítőre vagy kíváncsi ajánlom a fentebb linkelt videót.

Másrészt, milyen főboss? A light novel még mindig fut, nincs is vége.

Harmadrészt, persze, hogy kiszámítható, mivel tömérdek ilyen anime van. Attól függetlenül még lehet élvezhető, és jól átgondolt.

2021. aug. 26. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:
12%

3 Bocsi a mangaka itt mindig a japan készítő most lényegtelen hogy pontosan mi mert van egy csomó különböző dolog

Pl manga, light novel, web novel, visual novel

A fate seria eredetileg visual novel (játék de nem játék hanem visual novel)

Az lesz benne a fő boss ilyen egyszerű 😅

Nem mondanám jol atgondoltnak nagyon nem logikus és nagyon kiszámítható! Már az elso részben meg mondtam hogy a hercegnő a harem része lesz hiába volt akkor nagyon genyo és aki csak nézte a halálát kívánta…

Valamint milyen atgondoltsag?

Konkrétan kinyalassa magat vele de mikor fel all neki a farka akkor meg mérges lesz rá hogy hogy meri…

Ebben nem látok átgondoltságot…

2021. aug. 26. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:
17%

Ja meg milyen atgondoltságrol beszélsz ha???!!!

Mikor ő gyógyító de közben meg alfa him?!!?? Hol van ebben bármi is? Ne legyél már ennyire álszent hazudozó 😂😅

Ha már ennyire rá fektetett a kasztokra akkor ahhoz tartsa magat de persze egy cleric/gyógyító képes mindent használni azon belül is mindent!!!

Egyszerűen isten király császár ahogy minden trash animeben szokott lenni…!

Tét nélküli harcok

Nulla story

Nulla racionalitás és átgondolt cselekmény

Harem harem harem!

Férfi ellenség kép mert hát ő az egyetlen férfi és no nem lehet mert ő a harem tagjának kell hogy legyen!

De hagyjad már “pusztitó gyogyitás”? Mi a farkam az????

Ha már Logic és nem trash műfaj

Akkor lehetett volna neki

Fény bázisú támadások

Gyogyitások

Erőterek pajzsok

Tisztítás ami mérgek ellen véd

Áldások azaz buffok de akkor sem omni-potent isten király császár!

Ennyi!

2021. aug. 26. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem tetszik és kiszámítható számodra, minek nézted végig?xd
2021. aug. 26. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A 2- esnek minden animében a mangaka sértődöttsége látszódik. Nekem inkább úgy látszik neki van frusztráltsága az animékkel szemben. Talán az irigység, hogy ők letettek valamit az asztalra. A Slimeot is folyton szidja. A Redo of Healernek vannak hiányosságai, hibái. Ennek ellenére van benne potenciál. Ha jobban ki tudná aknázni lehetne olyan hype anime, mint a Naruto. Az is tele hibákkal mégis híres, közkedvelt lett, pedig csak egy közepesen jó battle shounen. Ezer másik ilyen van.
2021. aug. 26. 23:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett, bár a 2.epizódja után, már nem volt ugyanolyan a stílusa, mint amilyennek indult, de lehet, hogy csak én gondolom így. Ha lesz még folytatása, majd akkor mondok vélemény kifejtést
2021. aug. 27. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!