Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animét alkotnál meg?

Milyen animét alkotnál meg?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van lehetőséged megalkotni egy történetet, ami később eljut egy mangakához, majd animét csinálnának belőle. A másik verzió, hogy a mangát is te csinálnád.

A lényeg, milyen sztorit találnátok ki, ami meglehetősen felkapott lenne az akkori szezonban?

Írjátok le, hogy miről szólna az animétek, mire fordítaná a fókuszt, milyen kategóriába helyeznétek el, illetve a korhatárt is.

Köszönöm, ha írtok :)

2021. aug. 15. 21:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Wow, elég brutál és komplex sztorj :D Be kell, hogy valljam, el kellett olvasnom 2-3szor, mire mindent sikerült rendbe rakni a fejemben XDD Akkor a srác húga is bizonyos formában úgymond reinkarnálódott a jövőből, hogy neki is képességei vannak? Mivel ugye mondtad, hogy a jövőben az emberek a mi múltunk hatására egy új lépcsőfokra emelkedtek, viszont amikor játszódik a sztori nagyja, még csak átlagemberek vannak, akik szépen lassan elhozzák az akkori emberiség végét. Talán az egyetlen dolog, amivel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, az az egész szupererős dolog, mivel anélkül is meglehetne csinálni elég jól, hogy belekeverjünk mindenféle természetfeletti dolgot, hiszen az egész történeted valós problémákon alakul, közben pedig.. Mégis illene bele, mivel nem egy szimpla slice of life dologról lenne szó.. Az biztos, hogy ez az ötlet elég fordulatos, összetett ahhoz, hogy akár komolyabb dolgokra is vidd vele. Ha könyvet írsz, sok sikert hozzá! ;)
2021. aug. 16. 21:10
 12/21 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Nos, létezik egy olyan fantázia lény hogy Arachne. Deréktól lefelé pók felfelé ember. De skorpió változat is lenne a történetemben. Emberek harcolnának az arachne-k ellen. Mindkét fajta ellen visszont a két arachne tipus egymással is harcolna. Tehát ilyen Tokyo ghoul féleség lenne csak arachne-k vannak benne.
2021. aug. 16. 23:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
10. vagyok: Köszi az értékelést! Bevallom, ezt a részét még nem nagyon találtam ki, hogy hogy került több képességhasználó is a jelenbe. Ez az egész dolog csak ma pattant ki a fejemből, szóval az ilyen jellegű hézagok kitöltéséhez még kell idő. Főleg ezért sem haladok az írással. :D
2021. aug. 16. 23:25
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

10 most már értem miért kellett mindig át szerkesztened! nem mocskolodásból tényleg csak kritika! és talán egy pár jó tanács!

a történet jelenleg értelmetlen katyvasz kaki... kifejtem nyugi mondtam nem mocskolodás!

1. az időutazásnak lényegében nincs konkrét oka hogy miért is kell bent lennie!

2. maga a tudományos oldala eleve hibás! ez a te szellemi képességeidnek a hiányát remekül reprezentálja! először is

2 A. ha egy faj kipusztul akkor nem tud még egyszer megjelenni főleg nem ugyan úgy! ez lehetetlen!

2 B. ekkora atomkatasztrófa nem igen hagy nyomot a civilizációra max árnyékokat ha szerencse van akkor pár fosszíliát de ha a tudománynak el kell érnie a jelenlegi fázist hogy ezt meg tudják!

2 C. ekkora robbanás miatt nem csak az ember pusztul ki de jó formán a szárazföld 95% és a tengeri világ 15%-a! kb!

2 D. az a baj hogy az atom katasztrófának több lépcsősz pusztítása van!!!

- becsapódáskor a lökéshullám avagy kinetikus energia

- a tűz forróság és az égés

- ekkor csak a sugárzó anyag

- a füst és por mérgezés ami szintén sugárzó (napokig eshet a radioaktív por az égből!)

- ez után nukleáris tél-nek nevezett jelenség ami megint csak a korom-füst-por miatt ami bejut a sztratoszférába ami megakadályozhatja a napfény és meleg bejutását ami akár év tizedekig is megmaradhat ami szörnyű hideg telet eredményez sötétséggel együtt mivel sem a meleg sem a fény nem jut be amitől a nővények is elhalnak valamint mindent hó és jég fog borítani évekig! a sugárzás pedig év milliókra is ott maradhat!

3. miért is lesznek képesek különleges erőkre??? mi a kiváltó oka? a jelenlegi világban is vannak olyanok akik technológia nélkül spirituális életet élnek sőt maga a papság egy rendkívül nagy spirituális életforma! megint csak nincs értelme ennek!

4. a srác miért akar visszautazni? mi a fő indítéka? tudnia kellene hogy ez az egész teljesen átírja a világot és valószínűleg ő maga sosem fog megszületni!!! (ez is egy hiba a történetedben!)

5. oké vissza utazott és a robbanást hova vitte? melyik korba? megint csak nukleáris katasztrófa ami a világ nagyját kipusztítja és nukleáris tél köszönt be! az ember meg sem született ezzel a lépéssel! a logikai bakik hatalmasak! te magad sem érted sajnos a story hibáit!

6. könyvtár? oké legyen... ebben a vonalban a tudomány és spiritualizmus egymás mellett tudott fejlődni (mint a mi valóságunkban teljes mértékben...) meg jelentek a képességek és van kendo klub is hurrá!

7. hogyan is éli túl a fő csávó? újjászületik vagy mi? és miért? mi jogon? nincs értelme nincsen oka hogy miért? új élet? oké de ez legyen fontos benne azaz kihangsőlyozva!

8. milyen minden tudást? hisz a tudományt elvettette a társadalma és csak a spiritualitást követték! akkor még egyszer milyen tudást? max a történéseket!

9. és miért volt mindkét szeme barna? miért nem volt természetes egy japánnal mikor az a kék szem az ő húgának a szeme aki japán megint csak! akkor most mi is van? ne akarj kék szemet japánoknál vagy pedig ne legyen az hogy ebben az időben a japánoknál nem természetes ez! (mellesleg félvéreknél pl fél-koreai fél fehér elég gyakori a zöld szem! még úgy is hogy a fehér szülőnek nem volt!)

10. miért szúrta ki a huga a szemét? miért nem tudta kontrolálni? ha csak időbe látás volt! megint csak nincs értelme a dolgoknak!

11. nem lenne egyszerűbb ha becsukja a barna japán szemét és csak a kék japán szemével néz? akkor gond nélkül kihasználhatná mondhatni el csalja az amerikai választást ":DDD öszintén erre nem gondoltál??? :DDD

12. és ki hozta létre a hugica klont? miért??? az apja max csak az tudja aki valszeg egy sebész orvos kutató vagy valami zseni... és értem én hogy a fejedben ez nagyon királyul hangzott de nagyon nem! ő máshogy néz ki? különben nem lehetne a klonja! a technológia engedi ezt mikor a mi fejlettségünk van! a jövőben pedig alig volt technológia! ennek megint csak nincs értelme!!!

13. miért térnek vissza az emlékei!??? nem lehet sem a jövőből sem a múltból mivel egy életet élt! te is belezavarodtál! az eredeti idővonal végén született amikor a spirituális útra térnek az emberek mellőzve a tudományt és ő megy vissza a múltba megakadályozni a katasztrófát majd le éli az életét a könyvtárban! ha csak nem változik meg az egész de akkor meg a könyvtár sem létezhet!!!

nagyon de nagyon sok gond van itt rengeteg! az egész egy katyvasz sz ar sajnos!

a jövő meg nem történik meg mert megakadályozta! elfelejtetted???! a robbanást a múltba vitte!

ahogy mondtam az egész egy katyvasz rangon aluli egy értelmes dolog nincsen benne összevisszaság!

pár tanács!

írd le a fő meneteket és azokhoz rendezd a tölteléket!

sok mindent bele vittél mi akar lenni ez? scifi vagy fantasy-magic? döntsd el

a dolgoknak nézz utána főleg ha tudományosan akarod körül írni! a wiki le ír mindent sőt nagyon sok oktató klassz 5 perces videó van hogy milyen egy atom bomba és mekkora pusztítást csinál! sőt a bolygót elpusztítóról is van azaz ami az emberiséget pusztitja ki!

a dolgoknak legyen okaik!!!

pl az időutazás azért fontos mivel az eredeti idővonalban a spirituális világban a srác elvesztette a szerelmét (elsőnek) ezért utazik vissza az előtt-re de nem tudja megváltoztatni ezért is ugrik vissza a kezdetekre az atom bombára és nem kell elvinnie sehova sem azt akadályozza meg (megint csak a robbanás nem pusztított ki mindent hanem csak a ciilizációt és társadalmat az emberek nagyját különben hülyeség lenne az egész!)

miután meg állította a robbanást ő eltűnik és akár itt előbb is megszülethet mivel meg lett változtatva a jövő emiatt az emberek tovább léteznek amit írtál megint csak meg hal a barátnője a klonnak semmi keresnivalója sincs ott... nyomozás után jön rá hogy meg lett változtatva minden szinte

a képességek meg létrejöhetnek csak maguktól is valami annomália miatt az új időben ez előbb történt meg ezért van most képessége "mindenkinek szinte" stb stb... ne haragudj de kb 20 perc alatt össze raktam egy a tiédnél sokkal értelmesebb történetet amiben nincsenek logikai bakik minden második mondat után...

2021. aug. 17. 01:48
 15/21 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

Nem rosszból mondom de tényleg van mit finomítani rajta mert még elég kesze-kusza.

Amiket én megemlítenék az a tudományos fele. Ne legyenek nagy ökörségek benne mert az olyan okoskodók mint én falra mászunk tőle vagy minimum rossz szájízet ad, pl: nem tud ugyan az a faj kétszer megjelenni, max hasonló. Tehát esetleg olyan elképzelhető ,hogy az emberek kihalnak (nem világméretű atomkatasztrófa, hanem valami sokkal ember-specifikusabb ok miatt) és így a mai csimpánzok és bonobók teret kapnak így kialakul legalább az egyikükből egy emberszerű faj.

Ami a kihalást illeti az is elég fura. Mármint nagyon fejlett a tudomány aztán ilyen bakit ejtenek ,hogy véletlenül felrobbantják a bolygót (legalább is a felszínét)? Mert ha nem elég nagy a robbanás ahhoz ,hogy letaroljon mindenkit a Földről akkor maradnak emberek s nincs értelme egy konvergens evolúcióval kialakult fajnak. De ha meg elég nagy lesz akkor meg a szárazföldi életet kishíján a halakig dobja vissza (elvégre nagyobb katasztrófa kell mint ami a dinoszauruszok nagyját s még sok akkori lényt kiirtott). Meg minek akkora atombombát gyártani? Ma is van amelyik már feleslegesen nagyot robban, de globális katasztrófához még az is kicsi. Esetleg több bomba robbanna egyszerre, de ez megint sok kérdést vet fel.

Azt előrebocsátom ,hogy nem feltétlenül jó járványos kihalásban gondolkodni. Mindegy milyen erős egy kórokozó, ha nagyon kis számban is de lesznek páran akik kicsit ellenállóak. Ha ők megmaradnak akkor az utódaik még egy kicsit ellenállóak lesznek s így tovább, megélnek még ha soha nem is lesz 100% immunitás, elvégre a kórokozó is evolválódik.

Szóval esetleg több kisebb-nagyobb ok összességeként ki tudna halni az emberiség. Bele lehet foglalni mindezeket, de szerintem ne egyetlen ok legyen.

Ami meg az új, vallásos-spirituális emberiséget illeti, ez olyan mintha azt mondanád ,hogy a tudomány és a vallás tökéletes ellentétei egymásnak (és előbbi rossz mert rá vezeted vissza a kihalást). Egyrészt 0 tudománnyal s csak vallással az emberek még a tűzig vagy kicsit bonyolultabb ruházatig sem jutottak volna el, max valami részben barlanglakó-részben nomád életet élő gyűjtögető, primitív törzsek lennének ilyen-olyan mesékkel-mítoszokkal. Szóval nehogy azt hidd ,hogy bárminemű tudomány nélkül ugyan erre a fejletségi szintre jutnánk.

A képességeket is jobban meg kellene magyarázni, kivéve ha le akarod tudni egy “medzsík!”-el. Mondjuk lehetne olyan ,hogy nem varázslat ez hanem az emberek “alap képességei” felfokozódtak, pl: mondtad ezt a “jövőbe látást”. Lehetne ezt azzal magyarázni ,hogy ugye minden ember képes előre gondolkodni s megtippelni ezt-azt, ezeknek a “jövőbelátóknak” meg ez a tulajdonságuk felerősödött s ténylegesen előrelátnak dolgokat. De legyenek erőhatárok meghúzva! Ne olyan legyen mint a Dragon Ball-ban ,hogy a végtelenségig kitolják a határokat. Mondjuk előrelát dolgokat, de csak néhány percre előre, vagy ilyesmi.

Az időutazós dolgokra figyelj oda ,hogy ne csinálj paradoxont, pl: visszamegy ,hogy megakadályozza a robbanást DE ezzel nem hal ki az az emberiség így az övé nem jön létre tehát ő sem születik meg azaz nincs aki megakadályozza a robbanást ezért csak kihal az az emberiség, de akkor meg létrejön az új amiben megszületik és …. és így tovább egy végtelen körben. Illetve ha visszaviszi a robbanást még régebbre akkor meg pláne befolyásol mindent is.

A hugica-klónozós szál is fura és talán kicsit erőltetett. De lehet csak nekünk hangzik így, minden esetre ne legyen izzadságszagú, járd körül ezt a szálat mert ahogy nézem cseppet sem elhanyagolható.

Illetve ami még fontos ,hogy tudd milyen kategóriában akarsz mozogni illetve kit szánsz célközönségnek mert ezek is bőven befolyásoló tényezők. Összességében jó sztori tudna ebből lenni, de még nagyon a tervezőasztalon van.

2021. aug. 17. 09:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a kritikákat! :D De mint mondtam, ez az időutazósdi kb. 2 óra elmélkedés alatt pattant ki a fejemből munka közben, szóval nyilvánvaló, hogy vannak hibái, ezért nem kell egyből letámadni. :D Másrészt nem is írtam le mindent részletesen, nem ez volt a célom. Csak az alapötletet akartam kicsit körvonalazni. De amúgy több kérdésre is van már és volt eddig is válaszom. Például, hogy miért szúrta ki a húga a szemét. Nem konkrétan ez volt a célja, csak örjöngeni kezdett, és így alakult. Mondhatni véletlen volt. És a jövőbelátás csak egy passzív képesség, amihez egy szem is elég. Két szemmel viszont sokkal erősebb képességeik is vannak, amelyeket egy 4 éves még nem tud irányítani. Mert ennyi idősek voltak, amikor az eset történt. De nem akarok nagyon belemenni, mivel elég sok részletet kitaláltam már, és úgyis kimaradna valami, ha megpróbálnám leírni. Mindenesetre köszönöm a tippeket, észben tartom majd! :D Viszont annyit azért megjegyeznék, hogy a fantasy pont azért fantasy, mert olyan megmagyarázhatatlan dolgok történnek benne, ami a valóságban azonos körülmények között nem történne meg. Csak hogy egy példát mondjak, ott az X-Men. Ráfogták a képességeket a mutációra, ami mint tudjuk nem szül semmilyen spéci képességet, sőt már az is ritka, ha nem hátrányos a nagymértékű és hirtelen mutáció. Tehát szerintem az is simán belefér, hogy több évtizednyi meditáció hatására valamilyen varázserőre tesznek szert, mert majdcsak ugyanannyi a realitása. Főleg, hogy ha mindent tudományosan akarunk megmagyarázni, akkor nincs is értelme fantasy-ról beszélni. Szóval szerintem elég, ha a tudományos része 100%-ban logikus, a fantasy résznek nem feltétlenül kell. Vagy legalábbis nem minden részletében.

Ami pedig az emberiség újra kialakulását illeti: Szerintem egyáltalán nem lehetetlen, még ha kicsi is a valószínűsége. Elvégre a természet, még ha nem is értjük, valamilyen logika alapján működik. És egykor a Föld is csak egy élettelen szikla volt. Tehát könnyen lehet, hogy ha kipusztul minden élet a bolygón, előbb vagy utóbb ismét kialakul rajta az élet, és ugyanazok a folyamatok ismét végbemennek. Kicsi az esélye, de nem lehetetlen, és a fantasy-ba már belefér az, hogy én ezt az esélyt kicsit megnövelem. Na de ezt is csak példának mondtam. :D

2021. aug. 17. 22:00
 17/21 anonim ***** válasza:

Utolso nem! A tudomány nem igy mukodik! Ha ki hal egy faj semmi féle képen sem alakulhat ki újból pont emiatt is irtunk le nincs rá semmi esely! Ezt fogadd el… lehetsz hobbi író de amint kiadod a kezedből a muved erős kritikákat fogsz kapni de egy ilyen dolgokkal mocskolodast jogosan

A föld sosem volt egy szikla A körülmények olyan különlegesek voltak hogy meg ismételhetetlenek! Valamint az ember is az!

Es mibol fejlodnenek ki az emberek megint? Majmokból? Látod erről beszélek az alap muveltseged nulla konkrétan!

Az ember a mai ember is legalább 3-4 másik ember fajból jött létre amik a;

Homo sapien

Homo erectus

Neandervolgyi

Valamint kutatások egyre jobban igazolják hogy sok emberben vissza vezethető a homo habilis is!!!

Nem hogy egy embernek kellene ki alakulnia hanem 4-nek valamint az ő előd fajaiknak! Ami nem lehetséges

Az hogy szerinted mi lehet mi nem nos az csak azt jelenti hogy olyan hiányosságokban szenvedsz amitől ki rohogteted magad mindenkivel…

Az x-men mutációja meg nem sima mútáció hanem bizonyos mutánsokban van egy fajta x-gén ez felelős mindenért! De megint csak van egy alapja hogy miért! OKOK!

A te okod a meditáció! A mai világban is van meditáció! Valamint ha több milliárd év múlva jon rá az emberiség akkor hogyan lehetséges hogy az atom katasztrófa után is megkapják miközben ez egy tudományos társadalom!???

A fantasy lényege nem a meg magyarázhatatlan dolgok hanem a képzelet mesés elemek!

Es nem kell ennél tovább bele menned a torteneteded sajnos pocsék tele van nagyon nagy hibákkal! És mind alap hibákkal ami mind a figyelmetlenségedből jöttek létre!

És igen elég ha a tudományos része 100-ban logikus de nem az! Semennyire sem az!

Először is fogd fel nem alakulhat ki megint ugyan az a faj!

Az idő utazást kényed kedved szerint kevered a paradoxonokkal

Klónok? A mi fejlettsegunkkel

2021. aug. 18. 09:33
 18/21 Tevenyereggyarto ***** válasza:

Az én részemről abszolút ne negatív támadásnak fogd fel, tényleg csak az észrevételeimet akarom leírni. Sőt, neked is jobb ha még azelőtt bemutatod tőled független idegeneknek a sztorit mielőtt “színpadra állítod” mert mi személyes visszafogottság nélkül is rá tudunk mutatni az esetleges hibákra, hiányosságokra s így csiszolhatsz rajta. Persze gondoltam ,hogy sok részletet nem írtál le így neked nincs más dolgod mint a kritikákból úgymond “figyelmen kívül hagyni” azt ami olyan részre irányul amire már van logikus magyarázatod.

“ Viszont annyit azért megjegyeznék, hogy a fantasy pont azért fantasy, mert olyan megmagyarázhatatlan dolgok történnek benne, ami a valóságban azonos körülmények között nem történne meg.”

Erre mondtam ,hogy lerendezheted akár egy “medzsik!”-el is. Tudod ez olyan mint mikor a filmekben tudományosaknak akarnak hatni s olyan szavakkal dobálóznak mint kvantum, nano meg ilyenek. Erre meg ugye az átlag néző csak “kvantum? Ja, akkor már értem miért nem értem”.

Persze rajtad múlik mit hogyan írsz meg. Csak ugye ha egy “sajátos világban” játszódik a cselekmény ahol lehetségesek ilyesmik akkor oké, de ha a valós világban játszódik s mégis ilyesmik vannak akkor az úgy szemöldökhúzogatós. Nekem valahogy erősen idegen ez az vallásos-meditálással szerzett szupererők. Persze rajtad múlik mit hogyan magyarázol, ez inkább csak az én személyes szájízem.

“Ami pedig az emberiség újra kialakulását illeti: Szerintem egyáltalán nem lehetetlen, még ha kicsi is a valószínűsége. Elvégre a természet, még ha nem is értjük, valamilyen logika alapján működik. És egykor a Föld is csak egy élettelen szikla volt.”

Igen, a természet működik egy logika alapján, ezt hívják evolúciónak. S ennek a természeti jelenségnek a működéséből adódóan nem tud ugyan az a faj kétszer megjelenni, max valami hasonló, lásd: “kardfogú tigris/ macska” is többször kialakult egymástól függetlenül de nem ugyan az a faj hanem csak hasonlóak voltak. Vagy ott a Madagaszkáron élő fossza ami valójában egy mongúzféle de ránézésre kiköpött macska.

Egyébként a valóságban is abszolút reális ,hogy a mai csimpánzok és bonobók még okosodjanak (már most egy kőkorszaki szint határán vannak) csak nem tudnak mert itt vagyunk mi akik folyamatosan irtják és elnyomják őket.

“A föld sosem volt egy szikla A körülmények olyan különlegesek voltak hogy meg ismételhetetlenek!”

Hát, egyrészt de, a Földön kezdetben még sokáig nem volt élet, csak egy izzó felszínű bolygó volt, viszont a lehűlését követően viszonylag hamar megjelent az élet. Ami a körülményeket illeti az biztos ,hogy teljesen mások voltak mint ma (gondoljunk csak arra ,hogy a mai O2-CO2 arány is élőlényeknek köszönhető), de azért nem mondanám megismételhetetlennek, legalább is laboratóriumi körülmények közt. Ha arra gondolsz ,hogy az emberiség kihalásával nem állna vissza az eredeti “ősföld” akkor szerintem se. De nem is kellene csutkára sterilizálni a bolygót, mármint a történethez.

“Az ember a mai ember is legalább 3-4 másik ember fajból jött létre amik a;

Homo sapien

Homo erectus

Neandervolgyi

Valamint kutatások egyre jobban igazolják hogy sok emberben vissza vezethető a homo habilis is!!!”

Ez a része a kommentednek nekem kicsit zavaros. Mármint pl: a Homo sapiens a faj s a mai ember a Homo sapiens sapiens ami egy alfaja a H. sapiens-nek. Ma már nem él más emberfaj sem más alfaj, de a Neandervölgyi nem igazán az elődünk hanem sokkal inkább egy másik emberfaj (vagy alfaj?) a H. sapiens mellett. Ő mára részben kihalt illetve részben keveredett a H. sapiens-el. Na meg a Homo nemzettség előtt voltak az Australopithecus-ok.

Kicsit bővebben:

[link]

Illetve ez:

[link]

2021. aug. 18. 10:44
 19/21 anonim ***** válasza:

18 kicsit nézz utána jobban az embereknek! Nem halt ki egyik sem hanem be olvasztotta őket a homo sapien sapiens! Azaz a mai ember! Viszont a homo sapien és homo erectus meg homo neandervolgyi más alfajok voltak! A fő faj a homo sapien volt de ettől függetlenül a dns-ük keveredett és emiatt volt képes az ember kialakulni! Az emberiség már kb 1 millió éve be olvasztotta őket és már a barlangi követ csiszolnó tüzet használó ember az ő utódaik voltak!

Ez kb 15 éve volt hogy a többi ember faj kihalt nem haltak ki hanem egyesültek a sapienekkel!

A mostani kutatások meg ki mondják hogy több emberben találtak homo habilis nyomokat régebbi kutatás pedig a neandercolgyire utalt az elott meg az erectusra! Ezek mind tudományosan bizonyított kutatások

A föld meg sosem volt csak egy kőzet vagy mi te is tisztában vagy vele ha tanultal egy kis tudományt! A körülmények meg ismételhetetlrnek!

Nem laborrol beszéltem hanem ha egy atom katasztrófa mitt az ember kipusztulna és a azt az föld 90%_a kb!

A mai majmokat nem nyomja el senki sem! Nézd kérlek szépen a kutatásokat! A legtöbb csimpanzt erősen tanítják! Tényleg nem vicc a legtöbb egyrészt kutató intézetben van (a csimpánz és köztünk van 1% különbség!!! Csak egy! És még is!)

A lényeg a csimpánz nem biztos hogy ki fejlodne valami nagyobbá mint az ember! A csimpánz nem az ember elődje hanem a csimpánz és a sapienek egyszerre voltak jelen egyszerre fejlődtek! Ha kialakulhatott volna akkor kialakult volna! Bizonyított tény a sapienek és többi homo fajok együtt éltek egymással a többi homo faj képes volt egymással szaporodni viszonta csimpanzzal már nem és hiába van 1% dns különbség! A farkas és kutya közt van 10 a farkas és prerifarkas közt 14-16% és még is tudnak egymás közt szaporodni!

Az ember fejlődése tényleg egyedi és meg ismetelhetetlen! Te is meg erősítetted hogy nem képes meg egyszer kifejlődni

Mert azok a körülmények már nincsenek!

Atom katasztrófa miatt viszont az élet szépen kipusztul az oxigén co2 szint nem igen változna emiatt is ha lenne fejlődés egy teljesen más szintű de csak ahhoz kellene több millió év hogy a sugárzás el tűnjön ahhoz hogy meg jelenjen egy értelmes élet ahhoz meg legalább 20-50 millió még szoval durván 100 millió évre lenne szükség!

Valamint nem épp olyan gyakori az értelmes élet különben tele lenne a galaxis értelmes eletekkel!!! Radio hullámokkal stb-vel! Az univerzum meg nem olyan fiatal! 14 milliárd eves

És hidd el a mi és a föld fejlődése tényleg elképesztő!

A dinok sem haltak ki sőt a dinok egy részéből fejlődtek ki az emlősök is! Kezdetben egyfajta félig hullo félig emlős élőlények voltak nagyon lenyűgöző ez a téma mostanában érdekes módon ezek a fél vérűek nagyban hasonlítanak a bikákra/bölény/bivaly/tehén stb család típusokra (kérődző két patás szarvakkal rendelkezőkee)

2021. aug. 18. 17:03
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egy Battle Shonen-t írnék egy olyan főszereplő-vel, akinek az élete, csak egy hajszálnyival jobb az átlagnál, nincs tragikus háttere, csak elhatározása, hogy mindenkin segítsen. Nem lenne semmilyen szuperképessége,csak egy harci robotja, ami akkora, mint egy profi kosaras, és eszközöket tekintve egy 2 lábon járó fegyver raktár. Ezt a robotot, űrlények től kapná,mert úgy gondolták, hogy a Föld is be szállhat a galaktikus kormányba, ezért ajándék gyanánt adják neki a robotot, hogy azzal védelmezze a Nap rendszerét. Azért tarják alkalmasnak, mert megfigyelték a Föld harci szimulációs programjait (vagyis a videójátékokat). Távolról irányítja, de részesülne ő maga is harci kiképzésben. Azok közül,amiket megfigyeltek a főhős bennük mind remekelt. Némelyik földönkívüli hasonlítanának mítikus lényekre. Főleg a világot és annak rendszerét mutatnám be, de lenne benne romantika is, meg egy csomó popkulturális utalás. Mert a főhős elég nagy kocka.
2021. aug. 19. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!