BJ ALex mangwa(BJ MD melléktörténet 8 fejezet magyarul valahol ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 21:50
1/9 A kérdező kommentje:
mármint a MI MD és Chanwoo szerepel csak . A sima Bj Alexben benne van, hogy hogy ismerkedtek meg ők ?
2021. aug. 14. 22:07
2/9 anonim válasza:
Igen, a "sima bj alexben" van, ahogy összeismerkedtek. És viszonylag az elején is
+ én nem magyarul olvastam, szóval fogalmam sincs, van-e az az x ch magyarul
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Nekem magyarul vagy legalabb anholul kéne..
Az mdgismerkedesük hanyadik fejezetől van (MD+ChW)
2021. aug. 14. 23:36
4/9 anonim válasza:
Nahh, meg is kerestem neked :3
Szóval a 20.ban látják meg először egymást igazából, de a dolgok köztük a 26.ban kezdődnek el kialakulni. 35 körül pedig már teszik a dolgukat
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. aug. 15. 00:26
6/9 A kérdező kommentje:
Azt meg megtudnad írni nekem..hányadik fejezetben van, mikor kiderűl , hogy szerezte Alex azt a tűzfoktot az alsotestén?
2021. aug. 15. 17:07
7/9 anonim válasza:
Az csak egy birthmark, sehogy nem lehet szerezni, de olvassad inkább el az egészet, jobban járnál vele. Ha nem olvasol lassan, egy laza nap alatt be lehet fejezni
8/9 anonim válasza:
Szerintem te ezt kerested: [link]
Egyébként ahogyan azt az előző is írta, Alex oldalán az csak egy májfolt szerűség, amit el szeretett volna távolítattni Alex, csak félt, hogy heget hagyna maga után, ezért hagyta. (Ezt a manhwa 2. fejezetéből tudom.)
9/9 Geszte-Chan válasza:
Sziasztok valaki írta hogy valahol fordítják a 11dik fejezetig valaki küldene rá linket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!