Attack on titan ending vélemények? (139. fejezet)
Aki még nem olvasta itt ellehet olvasni, csak még koreai változatban, de a végén van egy kis angol összegzés:
Nekem őszintén nem tetszik. Nem happy end-re számítottam. Lehet pont ez volt Isayama felől a kicseszés. Az se tetszik, hogy mindenkinek megvolt a boldogság, kivéve Mikasának.
Én kivagyok ettől a végtől.
Amúgy szerintem Levi szívta meg a legjobban ezt az egészet nem is Mikasa.
Én ki vagyok békülve a végével.
Tény, hogy ez a befejezés meglehetősen isayamátlan lett, de azért örülök, hogy nem nyert az AnR teória, ami illett volna ide. Persze, epikusabb lett volna, ha mindenki meghal a fenébe, szenvednek és soha nem lesz senki boldog, de tényleg ekkora tragédia, hogy nem halállal és kínnal zárult a történet? Én nem utálom a végét, kicsit inkább "meh" kategória, de nem tiszta happy end, inkább keserédes. Nem csak Levi és Mikasa, sokan megsínylik a történteket és a háborúnak sincs vége, nem is lesz, amíg valaki nem írtja ki végleg a másik felet.
Kifejezetten imádom, hogy tényleg a farmeré a gyerek, sose értettem a logikát az "Eren a gyerek apja!!" teória mögött.
Én csalódtam benne egy kicsit
Én sokkal több halálra gondoltam a végét illetően. Direkt sad endinget szerettem volna mindenki halálával, hogy lehessen rajta rendesen sírni (tudom normális vagyok), de csak az elején tudtam sírni egy keveset. Annyi halál hiába amikor a vége ilyen gyengécske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!