A One Piece-be érdemes belekezdeni?
Figyelt kérdés
Szeretném nézni, de megéri elkezdeni? Vannak nagyon unalmas időszakai, vagy az egész nagyjából arányosan vicces/izgalmas?
Köszi a válaszokat előre is :)
2021. aug. 12. 19:10
1/7 anonim válasza:
A never ending shounenek kitartó, időmilliomos, energiàval teli embereknek valók, akik nem félnek a sok unalmas filler részektől sem és nem zavarja őket a hol erősebb, hol gyengébb teljesítmèny részenkènt. Döntsd el magad, te elég erősnek érzed magad ilyen kihîvashoz vagy sem.
2/7 anonim válasza:
Maga a történet végig nagyon jó. Viszont egy idő után megközelítette az anime a mangát, akkor pedig átálltak arra, hogy egy rész egy fejezetet dolgoz fel. Emiatt pedig egyes részek elég vontatottak, kb. annyira lassan halad, mint a Dragon Ball Z vagy a Naruto Shippuden. Ha ez nem zavar, akkor viszont megéri elkezdeni. (Létezik rajongók által megvágott rövidebb verzió, az kicsit tempósabb.)
3/7 A kérdező kommentje:
hát én mindenképp az eredetit nézném meg, a fillerek nem zavarnak, észre se veszem, ha becsúszik egy-egy, csak a rész végén sejtem, hogy mi van :D
2021. aug. 12. 19:45
4/7 anonim válasza:
Nekem az volt.
Jól építi a világát és sok aranyos, vicces karakterekkel van megtűzdelve.
5/7 Tevenyereggyarto válasza:
Én ugyan nem nézem (még) de mivel híresen hosszú anime ezért jó tanács ha mellette mást is nézel. Így remélhetőleg nem is unsz bele a One Piece-be azzal ,hogy csak azt nézed és mással is haladsz.
6/7 anonim válasza:
kevés filler rész van ahhoz képes hány részes!
mindenkéép érdemes megnézni!
nem csak idő milliomosoknak... 1 év alatt simán meg van napi 2-3 rész... persze aki animét néz az alapból nem csak annyit néz... -_- alapból csak az néz akinek sok a szabad ideje szóval hagyjuk már ezt a dumát!!!
7/7 anonim válasza:
Én kissebb nagyobb szünetekkel nézem, pár éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!