Mit szóltok a Bleach folytatásához?
Kapott egy 72 oldalas One Shotot a 20. Évfordulója alkalmából és valószínű lesz egy új arc is ahol Ichika és Kazui kap majd nagyobb szerepet.
Hát nem tudom, szerintem így is elég vacak volt az utolsó arc, a befejezés meg hagyjuk, és ha ezzel kb. mentené a menthetőt Kubo hogy kevésbé tűnjön rossznak a vége, ezzel már kicsit elkésett....
Első ránézésre mindkét utód eléggé el van kényeztetve. Na nem mintha Ichigo viszonya a saját apjával ne lett volna "egyedi", de Ichika személyisége Rukia után nekem kissé fura. Extravertált, nagyszájú, túlbuzgó szóval ebben még Renjin is túl tesz. Éééés sanszos hogy bejön neki Kazui.... és még egy Orihime2 is lesz belőle?
Kazui meg olyan semmilyen érzést nem váltott ki belőlem. Ő az introvertalt jó gyerek aki azért ellóg otthonról, mert hát minden gyerek lázadozik ugye. XD
És már azzal kezdik gyerekkoruk hogy szüleik nyomán túlságosan erősek...
Na de amikor Rukia megjegyzést tett arra, hogy Ichigo nem bánik jól Orihimével...na ez volt a mélypont. Rukia, ezzel nem "cukkolunk" senkit, és tőle nem ezt vártam...
Maga a koncepció okés és jó látni a régi gárdát, de számomra a gyerekek túl fiatalok, éretlenek a helyzethez. Minden normális szülő hazaparancsolná őket, de ők minden bizonnyal ott fognak hősködni valamilyen formában a csatatéren.
És ez a megújult rajzstílus is furcsa nekem. Némileg ötvözi a manga eleji stílusát a manga végén levővel talán.
Azért nekem pl: mai napig Rukia az egyik kedvenc női karakterem . Szerintem neki nagyon szép karakterfejlődése volt és számomra a múltja is nagyon átérezhető, tragikus és valahol mégis szép volt.
Ichigo és Rukia barátsága nálam a mai napig egyfajta etalonként van jelen. Nem volt sohasem túldrámázva (mint mondjuk Szöcske és Narancs a Narutoban), viszont abszolút bizalomra épült, az meg hogy Rukia rangjára Ichigo magasról tett és ahogyan veszekedtek. XD Nagyon emberi volt az egész.
Lényegében mindketten adtak valamit a másiknak, ami hiányzott: Ichigo erőt kapott, Rukia meg megtapasztalhatta milyen egy átlagos kamasz élete. Mert ez az ő életében nem igazán volt jelen.
Erre paff, mindkét karakternek nehéz gyerekkora volt, de az ő gyerekeik is harcolnak ami cseppet sem egy könnyű út... Erőltetett és kész.
nekem is a bleach a kedvenc animém, talán második a naruto után.
nem a sztori véget, a karakterek és képességeik meg maga a világ végett, egyszerüen nincs még egy igy felépitett anime és a harcok is 1. osztályuak, de szerintem se kéne eröltetni (boruto esetében is felesleges volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!