Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mikor jön a bleach anime...

Mikor jön a bleach anime folytatása illetve a kimetsu no yaiba mozifilm?

Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 09:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A demon slayer mozifilm már kijött. A Bleach folytatása remélhetőleg az év vége felé már jön.
2021. máj. 28. 13:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Kijôtt?? Sehol nem látom fent a neten feliratosan...
2021. máj. 28. 13:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Gogoanimén keresd!(Már ha az angol felirat megfelel)
2021. máj. 28. 13:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Megtaláltam magyarul indavideon

[link]

2021. máj. 28. 14:27
 5/12 anonim ***** válasza:
6%

Nem ertem miert ajánlanak ilyenszar oldalakat! Nagyon gaz! Miert nem lehet ajánlani az indat ami az elso számú és legmagyobb?!??

“Mar ha az angol felirat megfelel” képzeld már kb 1 hónapja kinőtt magyarul

A bleach meg 21-re lett bejelentve valószínűleg az őszi szezonban de remélhetőleg átírták az egészet és kitöltötték! Különben nagyon nagy csőd lesz! Az egész fan bázisnak nem tetszett a vége kubo is nyilatkozta hogy a kiado eroltette és a rossz állapota ellenére is csinálnia kellett…

2021. máj. 28. 17:00
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 Nekem a ywachos story tetszett
2021. máj. 28. 17:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Hat akkor nem tom te milyen világban élsz mar bocs de tele van lyukakkal!!! Ugy mint story igaz jó de tele van plot hole-al, logikai bakikkal, felelőtlen húzásokkal, bemondásos dolgokkal, a kis részleteket elhúzták évekre míg a fő szálat lezárták 3-4 fejezet alatt azaz egy hónap alatt!!!

Nagyon sok hiba van benne!!!

Remélhetőleg kijavítják ezt a sok bakit és mindenki fog kapni elegendő időt!!!

Amik hiányoznak:

Ichigo zanpakutojának a rendes kidolgozása! Főleg a bankai… legyen akkor már rendes hollow erő kidolgozás valamint akkor már quincy erő is ha már van neki!

Ishida és sado erejének a kidolgozása! Főleg ishida! Itt kaphatott volna egy nagy szerepet kapjon is!

Grimmjow szerepeltetése meg akkor legyen szó a második formáról is ha már visszahozták!!!

Orihime ichigo kapcsolat legyen már ki bontva ebben az ívben!!!

Legyen akkor már az összes bankai bemutatva rendesen

Legyen bemutatva a 0. Osztag ereje is rendesen

Legyen bemutatva a lélek király is rendesen főleg a testrészei…

Isshin és ishida apja is legyen ki bontva ha már ishida apja nagy szerepet kapott!

Legyen akkor már rukia és renji is ki bontva !!!

Sok quincy-nek nem ertem miért volt annyi egyedi képessége szerintem felesleges volt valamint ishidának sosem volt… már az alap lélekerő elnyelés is hatalmas erő mert ishida egy pillanat alatt összetörte a pokol bébi bankait!!! Ez bőven elegendő erő hogy legyőzzék a kapitányokat!

2021. máj. 28. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló!

Bocsánat, hogy ilyen nagyon gáz oldalt ajánlottam, sajnos nem szoktam indavideón animét nézni, mivel többnyire elég rossz a képi minőség és a felirat is gyakran amatőr munka. Így pedig nem néztem utána indavideón. Úgy tűnik hiba volt, bocsánat.

Remek, hogy van magyar felirat hozzá, sajnos miután angol felirattal megnéztem nem nézegettem folyamatosan, hogy van-e hozzá magyar felirat is.

Bár igazából mivel a kérdező már megtalálta magától nem értem pontosan mi bajod.

2021. máj. 28. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:

8-as nem én kérek bocsánatot hogy ennyire tájékozatlan vagy mikor az van fix 720mp a jó fordítóknál de ha felmész a honlapjukra akkor fix full hd-ét is kapsz... a fordítás meg nem amatőr... vannak akik évek óta fordítanak és remek munkát végeznek! uraharashop, naruto-kun, mirai, stb stb stb

többnyire nincs igazság abba amit összeakarsz hordani pont hogy többnyire igényes munka van igényes minőséggel és csak kevés rossz fordító és rossz kép minőség...

2021. máj. 29. 00:46
 10/12 anonim ***** válasza:

A bleachen asszem csak idén kezdenek el dolgozni, de nem valószínű, hogy idén is jön ki.

A másikról nem tudok.

2021. máj. 30. 01:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!