Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hol vegyek mangát? Többi lent!

Hol vegyek mangát? Többi lent!

Figyelt kérdés

Angol nyelvű mangákat szeretnék beszerezni elfogadható áron, minimális szállítási költséggel.

Rightstufon néztem, de a szállítás egy tonnába kerül, pedig ott jók voltak a manga árak, booklineon pedig csak német nyelvűeket találok, azok pedig nem jók nekem:(

Prosperorol már rendeltem egyszer, viszont fél év után sem érkezett meg a rendelésem, szóval az nem tudom, hogy mennyire jó, lehet csak nekem nem volt szerencsém:(

Valaki tud olyan megbízható oldalt, ahol emberi áron, angol nyelvű mangákat lehetne venni? És nem olyanokat szeretnék hogy vízisten menyasszonya meg ilyenek, hanem demon slayer, the promised neverland, given, no6 és hasonlók.

Előre köszi a választ!

2021. aug. 9. 00:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bookdepository
2021. aug. 9. 00:37
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, hogy szállítanak-e ki, de érdemes lehet megnézned a Trillian képregényboltot. (ha nem szállítanak akkor az oktogontól nem messze találod, a banktól 1-2 ajtónyira egy társasház[már ha ezt társasháznak nevezik] udvarának földszintjén.)
2021. aug. 9. 08:47
 3/7 Thunderfairy ***** válasza:
0%
Nézd meg animébe amit akarsz. Neten ingyen megnézheted.
2021. aug. 9. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden manga létezik anime feldolgozásban. És azért az animék sokat ferdítenek az eredeti eseményeken.

2021. aug. 9. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
A Trilliant én nem nagyon ajánlanám mint olcsó manga beszerző hely. Egy darab átlagos kötet 5000 Ft.
2021. aug. 9. 22:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek eddig! A harmadik válaszolónak én is csak azt tudnám mondani, hogy azért sok anime nem adja vissza teljesen a manga élményt és nem ugyanaz:(
2021. aug. 9. 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Már annak örülni lehetne, hogy egyáltalán árulnak mangát is és nemcsak jenki füzeteket... Meg az árakban benne van a beszerzési költség + valamennyi haszon hogy ne nullára jöjjenek ki hanem keressenek is valamit rajta.

Bár nem kötelező ott vásárolni sem. :) Csak megemlítettem, mint lehetőséget. Meg ha "sokat" vennél egyszerre akkor nem tudom hány forint felett vámköteles a csomag ha kintről rendeled. Szóval talán még többe is kerülne a vám miatt.

2021. aug. 10. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!