Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Egyetemista korúak! Ti néztek...

Egyetemista korúak! Ti néztek animét?

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 16:31
A kérdező szavazást indított:
Igen, sokat, mondhatni weeb vagyok
Gyakran, de nem mondanám magam nagy rajongónak
Nem zárkózom el a műfajtól, előfordul
Nem érdekel
Szerintem szar az anime
58 szavazat
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Most megyek egyetemre. Csak egy apró képet szeretnék kapni. Gimiben rengeteg animerajongót ismertem, de új környezetben kíváncsi vagyok rá hányan vannak, vagy hányaknál marad aktív szabadidős elfoglaltág az animenézés.
2021. aug. 1. 16:33
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Régen néztem párat mára már beleuntam. Csoporttársaim néha beszélgettek animékről.
2021. aug. 1. 16:41
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 7-es korom óta nagy anime rajongó vagyok, az osztályomban pedig rajtam kívül nem igazán szerette senki az animéket. Most egyetemistaként se tapasztalom, hogy a környezetemben sok anime kedvelő lenne.
2021. aug. 1. 16:46
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
3-mas, pedig rengeteg egyetemista néz animét. Én már nem járok egyetemre, de Monodoconon is rengeteg huszonéves fiatal szokott lenni, főleg egyetemisták, de már dolgozó emberek is. Szóval igen, néznek animét. Maximum talán te nem találtad meg őket. :)
2021. aug. 1. 17:01
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
4. Tudom, hogy vannak valahol anime kedvelők, de nem az én környezetemben.
2021. aug. 1. 17:09
 6/20 anonim ***** válasza:
28%

Az a baj hogy;

Konkrétan ezek olyan sorsra jutottak mint a videojátékok! Regen csak a gyikok kockák kitaszitottak csinálták nagyon regen amikor meg jelent az egész műfaj ahogy a képregényeket is! Ma már az egész világ a képregény filmeken meg játékokon függ és akik felnőttek ezzel a szubkultúraval azok tovább is viszik lehetnek 30-40 évesek is akár!

Lehet látni a youtubon egy csomó embert (nem magyarok!) pl one piece-nél basszus 99-es anime!!! 20 éve megy! Jó hogy a 30 akár 40 éves is a mai napig nézi!!! Nézni is fogja!

Az anime egy 5 éven belül ugyan olyan lesz mint a videojáték megjelenik az idősebb korosztály is pl 25-30 évesek!

2021. aug. 2. 01:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Előző, nem értem, ez miért baj. Amúgy igen, az egyetemisták is néznek animét.
2021. aug. 2. 04:15
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
6: már most jelen van az idősebb korosztály, Magyarországon is, világszinten meg pláne. Nem tudom miért írod ezt úgy mintha ez lenne a világ vége. Semmi baj nincs azzal ha valaki 30-40 évesen videójátékozik vagy animét néz.
2021. aug. 2. 08:50
 9/20 A kérdező kommentje:
Az animének már a 90-es években is kultusza volt, akik akkor voltak gyerekek, sokan máig pokémonoznak vagy yu-gi-oh-znak, pedig a 30-at tapossák. Szerintem semmi baj nincs ezzel. Amúgy sem fog keveredni a keménymag és a felszínt kapargatók. Ahogy a képregény rajongók és a szuperhős filmeket nézők között is nagy a külömbség.
2021. aug. 2. 12:36
 10/20 A kérdező kommentje:
Hatalmas külömbségek vannak anime és anime között. Most például a Tokyo Revengers lett a kedvencem, ami szerintem teljen befogadható bárkinek. Izgalmas történet, jól felépített karakterek. Persze azért animének anime, nagyon japán.
2021. aug. 2. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!