Már megtalaltam az uraharashopon, most jutott eszembe az az oldal
2021. júl. 28. 21:02
2/10 anonim válasza:
2. Nyugodj le.
2021. júl. 29. 11:02
3/10 anonim válasza:
2-es normális hangnemben is lehetne közölni.
2021. júl. 29. 12:44
4/10 anonim válasza:
3-4 nem lehet -.-“ heti 2-3x van ez a kérdés!
Hol tudnám legálisan megnézni !!!!
Sehol sem !!!
Van egy pont amikor már nem normalisan kell válaszolni ez az a pont!
2021. júl. 29. 13:05
5/10 anonim válasza:
5. Ha problémák vannak az agresszióddal akkor légyszíves azt ne ezen az oldalon fejtsd ki ártatlan emberekre.
Nincs semmi ilyen pont, szimplán csak idegbeteg vagy.
2021. júl. 29. 18:57
6/10 anonim válasza:
Sajnos egyet kell értenem az "idegbeteg" válaszolóval. Bár nem tudom pontosan, hogy mit írt, mivel a válaszainak nagy részét törölték, valószínűleg azt, hogy ki van a faxa ezekkel a "legálisan" kérdésekkel, főleg, mivel tényleg "sehol" a válasz. Attól, hogy nem torrentezed le az animét, hanem online nézed, még nem lesz legális. És csak a rend kedvéért közlöm, hogy az Uraharashop sem legális...
2021. júl. 30. 20:55
7/10 anonim válasza:
6. Jogtalanul idiótázott és barmozott, amit senkinek nem kéne tennie. Nem mindenki van tisztába a 'legális' online anime nézéssel, de azért nem kell ráförmedni és senki nem erőltet senkit, hogy egy olyan kérdésre válaszoljon amit hülyeségnek talál. Ha pedig úgyis úgy dönt, hogy válaszol akkor ne ilyen alpári módon, hiszen a kérdező is egy ember.
2021. júl. 30. 21:52
8/10 anonim válasza:
7 egyrészt nem téged érintett akkor mit problémázol? fogadd meg a saját tanácsodat!
6 igen lényegében le írtam hogy az urahasrashop sem legális mert nem adózik nem fizet szerzői és kiadói díjat!
7 ha te nem bírod akkor te ne gyere ide ez az oldal erről szól hogy láthatatlanban megmondjunk a frankot! ":D
amúgy meg nem kell ennyire védeni nem is értem miértf... ja várj valószínűleg ez a második fiókod mi? ja persze... nem bírod felfogni hülye gyerek nincs legális oldal ami magyarul adja ki ! angolból is csak egy maréknyi de azok közül is nagyon limitált a választék ezt kell felfogni inkább leszek "idegbeteg" mint egy degenerált szellemileg fogyatékos aki nem bír megérteni egyetlen egy dolgot már 2 hónapja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!