Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Akik nem szeretik az animéket,...

Akik nem szeretik az animéket, miért nem?

Figyelt kérdés
Nem provokálásból, vagy ilyesmiből kérdezem, csak kíváncsi vagyok.

2021. júl. 27. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Előítélet. Többsége ezeknek az embereknek egyet se látott, de már nagy okosan benyögi, hogy dedós japán mese, gyerekeknek való.
2021. júl. 27. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Komolytalanok. Például ott a Naruto, amiben az alapfelállás az, hogy adott egy feltűnési viszketegségben szenvedő, ügyetlen gyerek, és a többiek, akikre most az írás hossza miatt nem térnék ki.

Ez a gyerek ellop egy tiltott tekercset, és aki ellopatta vele, meg akarja ölni, hogy megszerezze a tekercset. A dolog vége az lesz, hogy főhősünk alig 5 perc leforgása alatt ellopott egy szigorúan őrzött tekercset, megtanult belőle egy olyan technikát, aminek az egyszerűbb változatát sosem tudta megcsinálni, majd ezzel legyőz egy tőle sokkal erősebb ellenfelet.

Nekem ezek a dolgok nem férnek bele, ráadásul én a japán humor láttára szívem szerint harakirit követnék el. Jegyzem meg, ettől még nem ítélek el senkit aki ezt szereti, bár néha szeretem felhúzni a másikat azzal, hogy mesének hívom az animéket. Na azon jókat tudok röhögni mikor teljesen kiakadnak ezen.

2021. júl. 27. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
2- es, Naruto alapbőlbtini fiúknak készült. Amúgy meg filmek között is rengeteg a komolytalan. Elég csak a Marvel filmekre gondolni.
2021. júl. 27. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írta. Előítélet. Vagy nem láttak egyet sem, vagy mint a ketteske, láttak egy részt a Narutoból és az összes animét ilyennek gondolják. Pedig rengeteg fajsúlyos, komoly mű van az animék között is, mint a Monster, a 86 (most nézem), Ergo Proxy, vagy az első könnyednek tűnő Haibane Renmei.
2021. júl. 27. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
2-es, én is animés vagyok, de nem akadok ki azon, ha mesének hívod az animéket. Mindössze tapló parasztnak könyvellek el, de ennyi. Amúgy a beszólogatásaiddal csak magadat minősíted.
2021. júl. 27. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem találtam olyat, ami tetszett, és nincs elég szabadidőm tovább kísérletezni.
2021. júl. 28. 11:23
 7/9 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Azért nem szeretik az animéket mert gyerekes mesének tartják őket. Meglátják hogy rajzolt világ és már rögtön jön az előitélet hogy ez mese. Meg se akarják érteni hogy nem feltétlenűl való gyerekeknek az anime.
2021. júl. 29. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7-es, az ilyeneknek mutatnék egy Banana Fish-t (gyilkosság, kábítószer, maffia, utcai bandák, lelki sebek, emberrablás, emberkísérletek, nemi erőszak, pedofília), vagy mondjuk egy Monster-t (az sem egy gyenge sorozat) és egyből másképp látnék a dolgokat.
2021. júl. 29. 14:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ahhoz hogy szeresd és értékeld az animét:

Alapból kellenek hogy legyenek érzelmeid, intelligenciád és fantáziád.

Rengeteg emberből ezek hiányoznak :)

2021. aug. 15. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!