Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kimetsu no yaiba KOMPLETT...

Kimetsu no yaiba KOMPLETT manga box?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég vettem észre, hogy már előrendelhető a Kimetsu no yaiba komplett manga boxa. November 11.-én fog elérhetővé válni az oldalon ahol kinéztem. Csak hát 50 ezer forint... Nektek mi erről a véleményetek? Ti szeretnétek megvenni?
2021. júl. 25. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg jobban megéri mint egyenként gyűjtögetni. A legtöbb ilyen boxset mindig 50000 Ft körül van amúgy, ami sok, de jobban megéri mint egyenként megvenni.

Én nem személy szerint nem szeretném megvenni, van egy csomó manga amit sokkal jobban szeretnék összegyűjteni, a Demon Slayer meg csak úgy nem érdekel.

2021. júl. 25. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Valóban sokkal jobban megéri, mint egyenként, plusz ehhez a jár egy extra füzet, meg egy kétoldalas poszter is, amik szerintem nincsenek benne az árban, mert így is 1 manga kb 2700-ra jön ki ami egész jó.
2021. júl. 26. 08:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi az kimaradt: te milyen mangákat szeretnél venni?
2021. júl. 26. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy most már mindent megvámoltatnak, tehát az 50 ezer forint lesz a duplája is.
2021. júl. 26. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Elvileg az oldalon beépítették az árba az áfát már. Legalábbis remélem.
2021. júl. 27. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!