Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak nekem esik nehezemre...

Csak nekem esik nehezemre több tíz, száz részes animéket elkezdeni meg végignézni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen, ha nagy nehezen sikerült is rávennem magam az elkezdésre, egy idő után meguntam vagy szünetre raktam. Nálam Naruto, BnHA is így járt, pedig amúgy érdekes a történet, de valahogy egy bizonyos rész után unom és váltanom kell rövidebb 12-24 részes animére. Másnál is van hasonló?

2021. júl. 22. 22:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egyre inkább nehezemre esik. Miután végigrágtam magam a Naruton, nem nagyon megy más hosszú. De a Narutoval is úgy voltam, hogy rengeteg részt áttekertem, mert amikor mellék küldetésekre mentek, vagy benyomtak valamilyen plusz részt, nem szórakoztam, leszűrtem a lényeget és mentem a kövi részre.
2021. júl. 24. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!