!Death Note spoiler! Ez a 2 karakter halála közül melyik rázott/hatott meg a legjobban?
Figyelt kérdés
Remélem a kérdésből nem elég egyértelmű kikre gondolok, nem akarom senkinek se lespoilerezni.
Light és L halálára gondolok. Számomra Light halála volt, amikor olvastam a könyvet kicsit bennem is kialakult az érzés amit valószínűleg ő is érzett akkor, hogy nem akar meghalni, pedig másodperceken belül megfog. Egyértelműen nekem nem halálfélelmem volt akkor, hanem csak szimplán annyira átjött az egész miközben olvastam.
2021. júl. 20. 23:48
1/9 anonim válasza:
L-t elspoilerezték nekem (jegyzem meg, pont itt GYIK-en), Lightét pedig előre lehetett számítani számomra. Megrázni egyik sem rázott meg, viszont mint jelenet, mind a kettő kiválóan volt megcsinálva. Ha választani kéne, mondom L-ét. Leginkább azért, mert Light-é a mangában sokkal jobban tetszett nekem.
3/9 anonim válasza:
Hát mikor L meghalt, igazából csak szimplán váratlanul ért, (először az animét láttam), Light halála pedig meghatott azért. Teljesen abban a hitben voltam, hogy sikerül neki "egy új világot teremteni", nem számítottam ilyen végre, de szerintem nagyon jó volt.
4/9 anonim válasza:
Mindkettő baromira megrázott, életem egyik animéje a Death Note. Ezen kívül Naomi halála, Sayu és Misa sorsa is megrendített. Zseniális anime.
5/9 anonim válasza:
L-t. El se hittem, hogy meghalt. Jó arc volt. Light egy beteg pszichopata. Csak azt kapta, ami járt neki karmikusan.
7/9 anonim válasza:
Light halála durvább volt, engem az jobban 'megrázott'
8/9 anonim válasza:
Engem talán L halála rázott meg jobban, egyrészt váratlanul is ért, másrészt őt szerettem meg, azt hiszem a leginkább. Light-ot is abszolút sajnáltam, pláne, hogy én abba a tudatban voltam, tényleg sikerül teremtenie egy új világot.
9/9 anonim válasza:
Light halála és Ryuk monológja után egész nap falfehéren mászkáltam a házban, neke. az eléggé ütött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!