Szerintetek a Naruto Shipuuden filler részeit érdemes megnézni vagy annyira nem fontosak?
Szerény véleményem szerint van olyan amit érdemes megnézni. Például a vissza emlékezéseket. De a küldetéseket én nem néztem meg.
A legtöbben nem szeretik, úgyhogy azt a választ fogod nagy részt kapni, hogy ne nézd meg.
Mindenképpen próbálkozz meg velük aztán dönts!
A filler azért filler, mert a cselekmény szempontjából nem fontos. A karakter jelleme szempontjából viszont fontos lehet, de általában egyik se az a rész vagy egység, amiben nagy traumák és fejlődések mennek végbe.
Magam részéről tudom mondani, hogy szeretem a fillereket is, az is az anime része, legtöbbször egészen szórakoztató. De ha csak a fő szál érdekel valakit, nem ítélem el. Soha nem tudnék úgy animét nézni, hogy átugrok részeket.
A filler max egy sima szórakozás töltelék…
Sok filler az igénytelen vagy pedig sokkal gyengébb minőségű
Fejlődés és story szempontjából felesleges…
Naruto shpuudden filler részek amiket érdemes?
Na most itt különbséget kell tenni pár dolog közt!!!
3 fajta filler van a narutoban!!!
Sima filler
Anime filler
Novel filler
A sima filler ami abszolut nem cselekmény részese azaz az általános filler
Az anime filler ami már canon azaz hivatalos! Pl borutoban az akadémia és a legtöbb szinte az összes filler az hivatalos
Vannak olyan estek is amikor ki kell bővíteni az aktuális részt mert nem 24 perc ezek is anime fillerek pl mutatnak egy-egy 2-5 perces + jelenetet!
Novel filler na most ez abszolut a mangaka műve részese csak egy mellék ág!!!
Pl a kakashi gaiden/hiden azaz kakashi vissz emlékezése mikor még gyerek volt
Valamint a shippuuden vége fele amikor külön kap shikamaru és sasuke is egy 10-12 részes fejezetet azok is novella művekből lett feldolgozva
Valamint itachi vissza emlekezese is! Vagyis inkabb eredet története!
Csak az anime illetve novel fillert ajánlom ha sok idod van akkor nézd meg mind de ha nincs akkor a sima fillert hagyd ki
A boruto már más tészta ott szinte minden anime filler azaz bele illik a történetbe habár ott is vannak gyengébb fejezetek viszont sokkal jobbak a fillerek!
Az animációról nem is beszélek mert ott tényleg nagyon jól lettek megcsinálva még a fillerek is!
Sőt az egyik filler-nél a fő harcnál szinte mozi film minőség volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!