A magyarok miért csak olyan kevés animét ismernek vagy láttak?
A Slime is csak egy sok tömegisekai közül, nem tudom, miért kell külön kiemelni. Egyébként pedig ne a gykorikérdéseken keresd a magyar animés közösséget, mert nem itt fogod megtalálni. A Narutós meg ilyen-olyan kérdéseket mind ugyanaz a két-három-négy ember teszi fel.
Ha megnézed AA-n (ahol csak magyarok vannak) a felhasználók listáit, az átlag nem merül ki 100 anime alatt, és sokan 500 felett vannak. Azért az nem csak Naruto, AoT, BNHA.
De amúgy ha nem csak a specifikus kérdésekre figyelnél, látnád, hogy még itt gyakorin sem jók a megfigyeléseid. Az anime ajánlást kérő kérdések alá kész listákat szoktak beírni válaszként, a címek felét pedig sokszor még én sem ismerem.
5 szerintem nem csak 4-5 ember teszi fel a kérdéseket valamint azert nehéz nem a hosszabb animekrol fel tenni kérdést mivel abban a 12 részben nem igen tud kibontakozni semmi
Egy narutoban meg azert sokkal több megvitatni való van mert sok mindent nem árultak el vagy kihagyták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!