Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A magyarok miért csak olyan...

A magyarok miért csak olyan kevés animét ismernek vagy láttak?

Figyelt kérdés

2021. júl. 18. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ezt miből szűrted le?
2021. júl. 18. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Elég sokat ismernek itthon is. Nem a tévében leadottak alapján kell ítélni. Bár azért nem kevés animét adtak le tévében és moziban mondjuk a '80-as évek elejétől kezdve. De meg kell nézni, hogy azért miket ismernek még azokon kívül.
2021. júl. 18. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem pont hogy itt elég nagy az anime ismeret persze csak egy résznél a masik résznél meg all a világ a slime animénél!
2021. júl. 18. 13:24
 4/8 A kérdező kommentje:
3, inkább a Naruto, AoT, BnHA. Itt is ,ha visszanézed kb. minden második kérdés Naruto- Boruto. Szerintem Slime- ot kevesen nézik, nem is olyan népszerű nálunk.
2021. júl. 18. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

A Slime is csak egy sok tömegisekai közül, nem tudom, miért kell külön kiemelni. Egyébként pedig ne a gykorikérdéseken keresd a magyar animés közösséget, mert nem itt fogod megtalálni. A Narutós meg ilyen-olyan kérdéseket mind ugyanaz a két-három-négy ember teszi fel.

Ha megnézed AA-n (ahol csak magyarok vannak) a felhasználók listáit, az átlag nem merül ki 100 anime alatt, és sokan 500 felett vannak. Azért az nem csak Naruto, AoT, BNHA.

De amúgy ha nem csak a specifikus kérdésekre figyelnél, látnád, hogy még itt gyakorin sem jók a megfigyeléseid. Az anime ajánlást kérő kérdések alá kész listákat szoktak beírni válaszként, a címek felét pedig sokszor még én sem ismerem.

2021. júl. 18. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

5 szerintem nem csak 4-5 ember teszi fel a kérdéseket valamint azert nehéz nem a hosszabb animekrol fel tenni kérdést mivel abban a 12 részben nem igen tud kibontakozni semmi

Egy narutoban meg azert sokkal több megvitatni való van mert sok mindent nem árultak el vagy kihagyták

2021. júl. 18. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság, már csak azért is, mert nincs hivatalos média itthon amit animéket közvetít. Teljesen rád van bízva, hogy mit nézel és honnan szerzed be.
2021. júl. 20. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert a magyarok nem tudnak angolul, es igy teljesen el vannak vagva a vilagtol kulturalisan.
2021. júl. 23. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!