Szerintetek mik az ALAP animék???
Már elég sok sorozaton vagyok túl, bár többet is nézhettem volna, ahhoz képest, hogy mióta vagyok anime fan.😅😅😅
Na a lényeg... Szerintetek mik azok, amiket valószínű más is megnézett???
Új suliba megyek és fontos lenne, hogy tudjak más fanokkal beszélgetni. 😅
Olyanokra gondokok amit sokan néznek. Pl.
Death Note vagy Naruto, Haikyuu, Banana Fish, Nana.
Szóval műfajtól független.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Amiket írtál azok mindenképpen
Egyébként Myanimelisten sorolva vannak az all-time legnépszerűbbek: [link]
Nincs olyan, hogy alap anime. Maximum klasszikusok vannak, mint pl.:
Dragon Ball
Sailor Moon Classic
Dallos OVA
Bubblegum Crisis
Versailles no Bara
Megérdemelten? Ugh vicc kategória!
Kérdező miért is kell animéket nézni hogy be tudj illeszkedni? 😵
Más témával nem tudsz?
Azért mind középiskolában és főleg afölött azért nem csak erről lehet beszélgetni de még általánosban sem!
Az hogy mesterségesen akarsz kialakítani magadnak egy közeget arra csúnyán rá fogsz fázni mind ennek természetesen kell kialakulnia
Amúgy próbálj meg egy kicsit komolyabb kört kialakítani akikkel nem csak anime meg “kpop”-ról fecsegtek 0-24-ben mert azon fogod kapni magad hogy mikor ki kerülsz akkor senki sem fog veled szóba állni mert csak ez a világod és sajnos még mindig az anime és kpop egy nagyon kis rétege a társadalomnak
Darling In The Franxx
Promised Neverland
Date a Live
Jujutsu Kaisen
My Hero Academia (vagy Boku No Hero Academia)
One Piece
Fullmetal Alchemist
Fairy Tail
Kakegurui
Death Note
Naruto Shippuden
Mirai Nikki
Dragon Ball
Danganronpa
Kimetsu no Yaiba
Free
Yuri On Ice
Re:Zero
Noragami Aragoto
Tokyo Ghoul
Lucky Stars
Attack On Titan
Assassination Classroom
Haikyuu!
Stein's Gate
Sword Art Online
Bongou Stray Dogs
Dr. Stone
Death Parade
Wonder Egg Pririty
Magi: The Labyrinth Of Magic
5-ös! Egy szóval nem írtam azt, hogy csak az animéről beszélnék az új közegben! Tudod teljesen más az ha valaki megszállottan csacsog 24 órán keresztül egy sorozatról, és más az ha veled egykorú emberkékkel megosztod a véleményed, intelligensen megvitatjátok mi milyen, azt hogy mit gondolsz egy anime alanyról. Persze nem csak sorozatokról lehet beszélni, de ha már ez az érdeklődésem és a másiknak is, akkor miért-ne lehetne? És nem azért nézek animét, hogy betudjak illeszkedni! Így is úgy is nézek, csak ha már rászánok időt, akkor olyan legyen amivel egy kicsit másokkal elmerenghetek. De persze attól függetlenül, hogy sokaknak egy anime bejön, nem biztos, hogy nekem is! Akkor persze nem fogom erőltetni, pont úgy ahogy eddig se tettem.
Remélem, hogy megértetted a válaszomnak a lényegét és nem kezdünk el veszekedni. 😕
8 bocs nem értettem meg 😪
Először is azért kell nézni mert jól szorakozol rajta nem pedig hogy mesterségesen megteremts valamit
Ez csak egy jó tanács akart lenni mert bizony előbb utobb vissza üt keményen
Amúgy meg ha tudsz másról is beszélni akkor nem lenne jobb természetesen kialakítani ezt?
7. Az hogy magyar anime oldalon 2. Az nem jelent semmit mert a magyar anime közösség nagyja nem oldalozik
Amugy meg nézd meg a slime elso évad elsô részeinek a nézettségét meg a folytatást!!! Kb ég és föld!
A legnézettebb rész Az 1. Évad 5. Része 72.500 megtekintés
Míg az eheti részt és az ezelőtti részt
Csak 9750-en de még az azelőtti részt is csak 18.000-en ami hatalmas vissza lépés!
Szemmel látható nagyságrendekkel hogy a sorozatot dobták sokan
Sőt külföldön is egyre nagyobb a hanyatlása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!