Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Más is csak a szép lányok...

Más is csak a szép lányok miatt nézi meg a legtöbb animét vagy csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Ha nincs benne szép lány kevésbé érdekel az anime.

2021. júl. 15. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Én azért,mert érdekes a történet.

Meg legtöbbször a külsőre jól kinéző lányok,szerintem oltári idegesítő személyiséggel bírnak.

2021. júl. 15. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Akarod mondani szépek a rajzolt/animált karakterek.
2021. júl. 15. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nőként én a pasik miatt nézem, bár az másodlagos. Legyen jó a történet, és legyenek kidolgozottak a karakterek.
2021. júl. 15. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
Hogy tudtok rajzolt figurákra bukni??
2021. júl. 15. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az akció miatt szoktam, de kinek mi.
2021. júl. 15. 21:21
 6/13 anonim ***** válasza:
26%

4es

Ezen én is gondoltam. Vannak akik konkrétan szerelmesek egy egy rajzolt karakterbe. Ez szerintem már beteges kategória. Nem tudom az ilyennek nincs élete vagy még gyerek, de elég furcsa.

2021. júl. 16. 06:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Az is egy plusz faktor, szerintem ez a férfiaknál mind így van, de alapvetően akkor nézem hogyha érdekel a story és/vagy ha tetszik a rajzolás...

De amúgy nekem a tinédzser életszakasz teljesen kimaradt, ezért szeretem az olyan romkom animéket is, ahol tinédzserek között alakul valami.

Most például a Ijiranaide, Nagatoro-san volt az ami emiatt a tinédzser szerelem és a szereplők közötti kémia miatt tetszett...

2021. júl. 16. 10:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

4 meg 6 a költőkbe is kössetek már bele, hogy hogy van múzsájuk.

Meg a thaiföldi lámpás fesztivál-nál, hogy lehet hogy felönt emberek lámpásokat eregetnek.

Hát ez mi ha nem gyerekes.

Amúgy meg kinek mi köze hozzá!

2021. júl. 16. 12:08
 9/13 anonim ***** válasza:
33%

Ember, arról beszélünk hogy áll a cerka egy RAZJRA. Mi ez ha nem beteges? Itt a nagy animések hiába próbálják kimagyarazni, akkor is beteges marad.

Az a baj hogy túl beleélitek magatokat ebbe és nem a való világban éltek.

A költőknek a múzsájuk általában egy valós személy volt, nem egy rajz.

2021. júl. 16. 16:57
 10/13 A kérdező kommentje:
9- es senki se írta, hogy feltétlen áll is a rúd. Ami szép azt jó nézni is csupán. Márpedig az anime lányok nagyon szépek és vonzóak, nincs köztük túlsúlyos. Sajnos a magyarok többsége igénytelenül elhízott.
2021. júl. 16. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!