Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha az angol nők nagy átlagban...

Ha az angol nők nagy átlagban csúnyák, akkor hogy lehet hogy nekik van a legtöbb szép, vonzó színésznőjük?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondják hogy az angol nők rondák, nyilván minden nemzetben vannak szép meg nem szép nők, de az angolok mindig élmezőnyben vannak ha csúnya nők emlegetéséről van szó.

Ehhez képest elég végignézni a színésznőiken, és szinte egytől egyig csupa szuper csaj: Emilia Clarke, Emma Watson, Florence Pugh, Daisy Ridley, Gemma Arterton, Felicity Jones, Karen Gillan (jó tudom ő skót, de az ugyanúgy brit), és még sorolhatnám tovább. Csupa szuper vonzó csaj. Akkor most mégsem csúnyák az angol nők? Merre van az igazság?

2021. júl. 9. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy én vagyok tudatlan, de sosem hallottam még, hogy az angol nők csúnyák. Szerintem is nagyon szépek ezek a színészek akiket felsoroltál.
2021. júl. 9. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az igazság ott van,hogy sajnos, egy ritka ronda emberből kicsi az esély,hogy sztár lesz. Az átlagot kell venni,és arra mondják,hogy csúnya. Az,hogy te látsz a tvben 5-6 darab angol színészt aki jól néz ki,az sokat nem jelent.
2021. júl. 9. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam ronda angol nővel és széppel is, de a rondák vannak többségben. Az is gyakori hogy fiatalon még nagyon jól néz ki aztán elhagyja magát, elkezd meghízni, ízlésficama lesz (előnytelen ruhákat, sminket és frizurát visel) és akkor már max. átlagosnak mondható.
2021. júl. 10. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!