Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi történt Madara szemével?

Mi történt Madara szemével?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezt de a manga, se az anime nem magyarázza meg, de bennem felmerült a kérdés, hogy amikor Madara meghalt, akkor a szemeit miért nem vették el, és miért nem kezdte el birtokolni valaki? Most itt valamelyik pozitív karakterre gondolok(Kakashi,Naruto)

És gondolom, mivel madara tudott mangekyo sharingant is "csinálni" belőlük, így még a susanoot is meg tudná idézni a birtokos. A későbbiekben, a borutoban azért elég nagy segítség lett volna.

2021. júl. 13. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:

igen de vannak dolgok itt még

1. a rinnegan-nak külön kompatibilitás kell valamint nagyon nagy mennyiségű chakra tartalék!

2. nem nem tudna váltani mangekyou és rinnegan között! nagato sem tudott kakashi sem tudja deaktiválni a sharinganját annyit tud hogy mangekyou-t előhívni...

3. naruto túl erős lenne ":D mellesleg nem biztos hogy kompatibilis lenne vele max csak kísérletek útján ahogy madara is hashirama erejével!

4. a szemeit valószínűleg eltemették mint végtisztesség a hullájával együtt

igen ez az egyik plot hole habár engem naruto gudou damai jobban érdekelne! 3-nqk még kellene lennie bőven!

a mangában volt egy nagy harc sőt az animében is de ott sem jelentek meg sőt szó sem esik róluk!!!!!!!!!

2021. júl. 15. 19:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ. A kompatibilis résszel azért kicsit szkeptikus vagyok, mert Nagato és Obito is használta a rinengant. Naruto pedig szerintem abszolút "kompatibilis" lenne a rinengannal, mivel én úgy szűrtem le a shippuudenből, hogy a rinengant CSAK Indra reinkarnációi tudják feléleszteni, ha kombinálják a DNS-üsek az akkori Ashura reinkarnációjával ami által Hagoromo chakrája jön létre az adott személyben és így előjön a rinengan. Vagyis Naruto ilyen alapon képes volna SZERINTEM használni és azzal a chakra mennyiséggel, ami neki van, igaz, hogy már-már túl erős karakter volna. De azért a szemeket el lehetett volna zárni, vagy elpusztítani, mivel így eléggé "könnyen" megszerezheti bárki
2021. júl. 18. 10:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem csak a reinkarnaciok képesek erre hanem minden egyes uchiha aki pl megszerezte a senjuuk vagy uzumakik erejét és fordítva is!

És obito hogy tudta használni? Csak úgy hogy csak egyet tudott beültetni mert már kettőt nem bírt kontrolálni!

És nem azt mondtam hohy naruto nem lenne képes hanem azt hogy madara szemeivel lehetséges hogy nem kompatibilis!

Mert ez már előjön az örök mangekyounál hogy két uchiha közt is kell lennie egy kompatibilitásnak! (Erről pont itachi beszél mikor megküzd sasukéval)

Az meg a másik hogy ezekhez a doujutsukhoz kell vizuális szellemi erő ami meg narutonak nem biztos hogy elegendő van ami miatt korlátozva használhatja (pl lehetséges hogy emiatt is nem tudta nagato használni a mangekyout és kakashi sem tudta deaktiválni és ujra aktiválni)

2021. júl. 18. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!