Naruto kérdés: Jól sejtem, amit sejtek?
Ha tényleg tudni akarod akkor itt van de
❗SPOILER❗
(nem tudom hanyadik résznél tartasz szóval inkább leírom az egészet)
Obito, Kakashi, és Rin ugye egy csapatban voltak és egy nap egy küldetésen Rin-t elrabolják, ezért Kakashi és Obito elmegy arra a helyre ahol fogvatartják. (egyszer láttam így nem igazán emlékszem) Harcolnak a fogvatartókkal majd a barlang ahol Rint fogvatartották kezd összeomlani, és Obitora ráesik egy szikla, és a fél oldala teljesen összeroncsolódik. Mivel Rinnek van gyógyító képessége, Obito utolsó kívánsága az volt, hogy Kakashi megkapja a még ép Sharinganját. A barlang egyre jobban kezd összeomlani, és Obitoval nem tudtak mit kezdeni, mivel nem tudták elmozdítani a sziklát,így ott kellett hagyniuk. Kb 100-200 résszel késöbb kiderül, Uchiha Madara megtalálta anno Obitot, és megmentette az életét. (Itt megint nem emlékszem pontosan) De ugye Obito belép az Akatsukiba "Tobi" néven, tehát nem, nem ő Uchiha Madara. Akit Uchiha Madarának állítanak, szintén Uchiha Obito.
jól sejted, obito=tobi, neji és guy pedig meghalnak.
obitot kihasználta madara, hogy feléleszthesse de később mikor már nem lesz madarának szüksége obitora, eldobja és obito beáll a jófiúk közé madara ellen. viszont obito meghal, aztán jön kaguya, akiről kiderül hogy ő meg madarát használta ki, madara is meghal és kaguya lesz a fő enemy. tessék, ha már lespoilerezed magadnak akkor spoilerezd le normálisan.
Kaguya nevűről eddig még nem volt szó.
"feléleszthesse"? Kicsodát? Madarát? Előre tudta, hogy meg fog halni és kitervelte, hogy jöjjön vissza az életbe?
3/ vagyok de 4/ "tessék, ha már lespoilerezed magadnak akkor spoilerezd le normálisan" Nem az volt a kérdése egyáltalán, hanem az hogy tobi e Madara, Kaguyát meg most nem kellett volna belekeverni. És az hogy "normálisan" én is csak azért értem ezt a dióhéjban leírt szöveget, mivel láttam az animét végig. De aki nem látta, számára érthetetlen.
A kérdezőnek mondom, Madara meghal, de a 4.nagy shinobi háborúnál az Akatsuki (vagyis Kabuto) feléleszt jó pár embert, köztük Madarát is. 7es csapat épp küzd Madarával, Obito meghal,de egyszer csak megjelenik ( De amúgy elég bonyolult ez az egész ) Zetsu ugye az egyik Akatsuki tag aki mint kiderül, Kaguya akaratának a megtestesülése, aki leszúrja Madarát.
Kaguya még réges régen megevett egy fáról egy gyümölcsöt, aminek köszönhetően ő volt az első ember a földön aki tudot chakrát használni. De Kaguya meghal és Zetsunak egész végig az volt a célja hogy újraélessze.
Miután Madara meghal, újra is éled.
ennyi:)
XDDD
amugy hanyadik résznél vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!