Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek érdemes folytatnom...

Szerintetek érdemes folytatnom az Attack on titan-t?

Figyelt kérdés
Kb. fél évvel ezelőtt megnéztem az első évadot, tetszett, nem azzal volt a baj, hanem a 2.évad elején nem tudom miért, de elment a kedvem tőle. Akik látták már tovább, szerintetek érdemes folytatnom?

2021. júl. 11. 09:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Igen szerintem érdemes,èn az első évad felénél hagytam abba aztán elkezdtem folytatni,és nem bántam meg.
2021. júl. 11. 09:50
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem
2021. júl. 11. 10:37
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem abszolút érdemes, én az első évadot annak idején nem is szerettem annyira, a másodiktól kedveltem meg igazán az animét.
2021. júl. 11. 10:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat. Akkor adok neki még egy esélyt, remélem tetszeni fog :)
2021. júl. 11. 11:45
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Mikor kezdő voltam azt mondtam volna igen. Ma már több száz anime után, ha neked erőszakkal jön csak kedv hozzà, akkor inkább mást keresnék a helyedben. Nálam is van egy rakàs dobott anime. Időnként némelyiket előveszem és adok még egy esélyt, de valamelyikhez sosincs már kedvem folytatni.
2021. júl. 11. 17:17
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Igen!! Én is így voltam vele, de később folytattam. Olyan lesz mint a death note, igazi klasszikus!! :) Megéri.
2021. júl. 11. 23:57
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem igazán-de attól hogy nekem nagyon nem tetszett, neked bejöhet.
2021. júl. 12. 12:40
 8/14 Tevenyereggyarto ***** válasza:
94%
Szerintem érdemes végignézni. Mármint amúgy mit veszíthetsz ha mégsem fog tetszeni? Semmit, legfeljebb elmondhatod ,hogy láttad de ezért meg azért nem tetszett. Nem is túlon túl hosszú anime (mármint nem egy One Piece) szóval azt sem lehet mondani ,hogy túl sok időt vett el az életedből.
2021. júl. 12. 20:05
 9/14 anonim ***** válasza:
36%
Valaki tényleg csak azért regisztrált egy új fiókot, hogy lepontozhasson és ne legyen az ellenvélemény 100%-os?
2021. júl. 12. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem is tudom, hogy hányszor kezdtem újra, és mindig kiégtem a 2.évadnál.

DE pár hete végignéztem előlről a végéig(már ameddig van). Mindenképp nézd meg, ha átszenvedsz a 2.évadon, akkor megfogja érni. Sokat számít, ha figyelsz, mert a "jelentéktelennek tűnő, senkit sem érdekel" Ymir-Historia szál is nagyon fontos lesz később.

2021. júl. 14. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!